2777
2789
Hi mahdis One of the my problems in my life is IELTS. I don't have nobody to talk her/him for impro ...

Come here every night we speak english every night 

And don't worry about that you can do every thing my dear♥️♥️

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
Come here every night we speak english every night  And don't worry about that you can do ever ...

thanks a bunch my honey🧡😃🙏🏻

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

Come here every night we speak english every night  And don't worry about that you can do ever ...

🙏Tag me whenever you post an English topic

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  
My problem is that I have back pain and leg pain like an old woman and I can't walk two steps like a ...

Yes my dear first you have to search about your pain after if you undrstand where is the problem you can go to the doctor please take it seriously after all these if you feel better do exercise 

And be productive all these because of your lack of movement♥️♥️♥️

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
مای پرابلم ....! آیم پرگنت بات آی دنت وانت ایت 😢 تایپ انگلیسیم نمیاد داداشششش

ای دونت آندرستند مای دیر😂

آیم سوری آی جاست کن اسپیکینگ پرژن 😒😂😂😂

اوه اوکی مای دیر نوپرابلم😂😂😂

My problem is that I have back pain and leg pain like an old woman and I can't walk two steps like a ...

I remember when I had bone pain, my father told me that I am getting taller and don't worry about it 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

میگم حامله ام ولی اینو نمیخوام....

اوکی انشالا همیشه سلامت باشی عزیزم

Yes my dear first you have to search about your pain after if you undrstand where is the problem you ...

Thank you dear🧡 The reason is that I am in 

recovery and this is the reason for my inactivity

😅

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"