2777
2789
عنوان

آریتمی قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 4242 بازدید | 112 پست
بخدا یادم نیست  ی قرصی بود ، آرامبخش بود ، ضربان قلب رو کم می‌کرد ، ولی خب مامانم نذاشت ک ا ...

میشه لطفا قرصش رو بهم بگی؟ خواهش میکنم

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش
خو دکتر بهت میگه دیگه  وقتی تپش قلب میگیری ، چند دقیقه قلبت تند تند میزنه ؟

من با اکسیمتر متوجه میشم که تپش دارم ببین مثلا الان اندازه میگیرم 133 هست دو دقیقه بعد 124 هست بعد از ده دقیقه 60 میشه باز میره بالا 144 بعد میاد 90 هی تغییر میکنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

استارتر داداش من مثل شما بود ، خوب شد ، حدودا 7-8 ماه بیمار بود با تپش قلب شدیددد ساعت چهار صبح بیدا ...

شماره مطبش رو داری؟

ببین هولتر باید وصل کنن چون تو نوار قلب در حالت عادی چیزی نمایان نیست مگر اینکه نوار قلب در زمان تپش ...

هولتر فشار خون؟ فشار خون ندارم اخه

من با اکسیمتر متوجه میشم که تپش دارم ببین مثلا الان اندازه میگیرم 133 هست دو دقیقه بعد 124 هست بعد ا ...

ماهم از این دستگاهه که وصل میکنن انگشت ( اکسیمتر ) خریدیم 

بعضی موقعا 150 بعضی موقعا 70 همه جوره بود ، اصلا خودش تپش قلب رو احساس میکرد که ما این دستگاه رو می‌زدیم انگشتش 

من زیاد راجب ریتم af نمی‌دونم ، ولی ی کاربر می‌گفت چند دقیقه و چند ساعت طول می‌کشه تپش قلب ، احتمالا واسه شما که هر دقیقه یکجوره ، af نیست 

شماره مطبش رو داری؟

شمارشو ک ندارم 

تو گوگل بزن ، دکتر محمد حسین نجفی ، متخصص یا فوق تخصص قلبه پاسداران تهران ( البته مطبش خیلی شلوغ میشه شاید باید سه ساعت منتظر بمونی ، هزینه هاشم یکم زیاده )

هولتر قلب ، اینه ۲۴ یا ۴۸ ساعت وصل میکنن بهت ، ما ۲۴ ساعت وصل کردیم  ولی باید دکتر تشخیص بده&n ...

میشه لطفا بگی کجا وصل کردی که منم برم ممنون میشم

ماهم از این دستگاهه که وصل میکنن انگشت ( اکسیمتر ) خریدیم  بعضی موقعا 150 بعضی موقعا 70 همه جو ...

خدا کنه

از مادرم میپرسم ، میگم بهت 

پرسیدین حتما بهم بگین ممنون میشم خسته شدم از تپش قلب