یه مشکل خانوادگی پیش اومد و اینقدر دورم جیغ و هوار کشیدن منم ترسیدم بعدش ضربان قلبم رفت روی 150 از اونروز ضربان قلبم هی میره بالا هی میاد پایین تپش قلب دارم هیچ دکتری هم نتونسته برام کاری انجام بده یه تاپیک زدم یکی گفت برو کلینیک تپش دکترضربان و منم رفتم و یدتر شدم حالا واقعا نمیدونم کجا برم که بتونن درمانم کنن
دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد میزند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا در روز چندین بااار اما خب با نفس عمیق ودراز کشیدن اون لحظه بهتر میشدمیه وقتایی قلبم چندین ساعت تو سبنه م مشت میکوبید ولی فقط دراز میکشیدم و خودمو مشغول میکردم تا بهش فک نکنم چون نمیشد هرلحظه برم دکتر اطرافیان خیلی نگران میشدن اما من با لبخند میگفتم خوبم حتا داروهامم نمیخوردم دیگه همین خونسردیام فک کنم نتیجه داد
چرا گفتن باید آنژیو بشی اونم تهران فقط اما من دوست نداشتم و میگفتم برا خودشون میگن من هیچیم نیس گفتم اگه نکنم چی گفت خودت اذیت میشی مدام این تپشا میاد سراغت هنوز پی اش نرفتم ولی همینکه اوم حالتا و تپشام از بین رفت دیگه نرفتم دکتر اصلا همش میگم چ چیزایی میگفتنا خوب شد گوش نکردم
داداش منم حدودا 7-8 ماه 10 ماه اینجوری بود ، یکم زمانش کمتر از شماست فکر کنم بخاطر اینه که ما هرشب میبردیم پارک مثلا ، سینما ، مسافرت و .... ، استرسش کم شد خوب شد 🥺