2777
2789
عنوان

آریتمی قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 4242 بازدید | 112 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی تپش بالا نمیگرفتی؟خب من تپشم گاهی ب ۱۴۰میرسه

چرا در روز چندین بااار اما خب با نفس عمیق ودراز کشیدن اون لحظه بهتر میشدمیه وقتایی قلبم چندین ساعت تو سبنه م مشت میکوبید ولی فقط دراز میکشیدم و خودمو مشغول میکردم تا بهش فک نکنم چون نمیشد هرلحظه برم دکتر اطرافیان خیلی نگران میشدن اما من با لبخند میگفتم خوبم حتا داروهامم نمیخوردم دیگه همین خونسردیام فک کنم نتیجه داد 

من برای طپش بالا رفتم و قرص بیزو پرانول برام تجویز کرد

من الان از نت دیدم بیزوپرول برای فشار خون بالاس که من فشارم زیر 11 هستش

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش
چرا در روز چندین بااار اما خب با نفس عمیق ودراز کشیدن اون لحظه بهتر میشدمیه وقتایی قلبم چندین ساعت ت ...

دکتر چی گفته بود

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش
من الان از نت دیدم بیزوپرول برای فشار خون بالاس که من فشارم زیر 11 هستش

دقیقا منم زیر۱۱هست شما روزانه دوز۱ونیم میلی رو میتونید بخورید مصرف مایعاتتم زیاد کن بیزو پرولوا کنکور خارجیش عالیه

اگه نمیتونی عاشقش بمونی پس عاشقش نکن!
چرا در روز چندین بااار اما خب با نفس عمیق ودراز کشیدن اون لحظه بهتر میشدمیه وقتایی قلبم چندین ساعت ت ...

اصلا زمانش هم خیلییی کوتاه ، ما تا می‌خواستیم لباس بپوشیم ک بریم دکتر ، کم میشد تپش قلبش

خوشبحالت پیشنهاد عمل بهت ندادن؟

چرا گفتن باید آنژیو بشی اونم تهران فقط اما من دوست نداشتم و میگفتم برا خودشون میگن من هیچیم نیس گفتم اگه نکنم چی گفت خودت اذیت میشی مدام این تپشا میاد سراغت هنوز پی اش نرفتم ولی همینکه اوم حالتا و تپشام از بین رفت دیگه نرفتم دکتر اصلا همش میگم چ چیزایی میگفتنا خوب شد گوش نکردم

دو سه سال

باز خداروشکر ک خوب شدین 🥺♥️

داداش منم حدودا 7-8 ماه 10 ماه اینجوری بود ، یکم زمانش کمتر از شماست فکر کنم بخاطر اینه که ما هرشب می‌بردیم پارک مثلا ، سینما ، مسافرت و .... ، استرسش کم شد خوب شد 🥺

خیلییی بده این بیماری 

باز خداروشکر ک خوب شدین 🥺♥️ داداش منم حدودا 7-8 ماه 10 ماه اینجوری بود ، یکم زمانش کمتر از شماست ف ...

اره دلیلش فقط استرس با محبت و توجه اطرافیان و حتا خودت بخودت برسی و توجه کنی خیلی بهتر میشه