2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید!؟🥺💖

121 بازدید | 12 پست

دوستای گلم  ۲۷ مهر ماه عروسیمه

من و همسرم هر دو شاغل هستیم ساعت کاریمونم از ساعت ۸ و نیم صبح تا ۶ عصر هست

ناهار رو تو محل کارمون میخوریم

شام رو چطوری از قبل درست کنم و فریزر کنم که زودتر آماده بشه؟

و به جز اون به نظرتون چه رفتارهایی و چه کارهایی کنم که زندگیم ایده آل باشه ؟کسی تو زندگیم دخالت نکنه و ...

مامان آراز و دنیز😍❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگی ایده آل وجود ندارد. نشنیدی سهراب سپهری میگه همیشه خراشیست روی صورت احساس. اگه طرفات اهل دخالت باشن تو هر کاری کنی میکنن فقط اگه دمشونو بچینی از فاز دخالت میرن تو فاز تیکه انداختن که در اینصورتم چاره اش فقط قطع رابطه س. می‌دونم حرفام ناامید کننده است. ولی فکر کنم من حدود سن شما تجربه زندگی زناشویی دارم

چندروز میمونه تو فریزر؟ چیزی بهش بزنم یا نه 

نه عزیزم هیچی نزن ..فقط بجوشون ..تا یک سال میشه استفاده کرد ...وقتی حبوبات آماده باشه ...راحت و سریع خیلی غدا ها رو میشه آماده کرد 

زندگی ایده آل وجود ندارد. نشنیدی سهراب سپهری میگه همیشه خراشیست روی صورت احساس. اگه طرفات اهل دخالت ...

من راستش نمیدونم چطوری بگم خانواده همسرم فوق العاده خوبن فقط پدر خودمه که دخالت میکنه و در مورد همسرم بد میگه ،گاهی وقتا خجالت میکشم از حرفایی که به همسرم زده 

مامان آراز و دنیز😍❤
من راستش نمیدونم چطوری بگم خانواده همسرم فوق العاده خوبن فقط پدر خودمه که دخالت میکنه و در مورد همسر ...

باید خیلی کم همراه همسرت بری خونه خودتون. اوایل ازدواج آدم خیلی دلش برای خونوادش تنگ میشه ولی سعی کن نذاری زیاد با هم روبرو بشن. چون بعد از عروسی دیگه یواش یواش رو دروایسی ها کم میشه و ممکنه بحث بشه و یا در بهترین حالت همسرت ی جورایی دق دلشو سر تو درمیاره. ما همین حالتو با خانواده همسرم داشتم. بعدها همسرم می‌گفت کاش به حرفت گوش میدادم و تو رو کم می‌بردم که کمتر اذیتت کنن و تو هم منو کمتر اذیت کنی

باید خیلی کم همراه همسرت بری خونه خودتون. اوایل ازدواج آدم خیلی دلش برای خونوادش تنگ میشه ولی سعی کن ...

ممنونم عزیزم حتماً همینکارو میکنم

مامان آراز و دنیز😍❤

من مادر نامزدم بادمجون رو سرخ میکنه فریز میکنه 

گوجه رنده میزنه میجوشونه آبش که گرفته شد فریز میکنه برا املت  و اینا

نخود لوبیا نیم پز میکنه فریز میکنه واسه آبگوشت

دلمه رو خورد میکنه فریز میکنه برا ماکارونی

هویج نگینی خورد میکنه فریز میکنه برا دمپخت

و روزایی که کار داره یا حال نداره با محتویات فریزر یچیزی درست میکنه یا مهمون بیاد چند قدم جلوعه

من مادر نامزدم بادمجون رو سرخ میکنه فریز میکنه  گوجه رنده میزنه میجوشونه آبش که گرفته شد فریز ...

مرسی عزیزدلم 

میشه ازشون بپرسی چقدر ماندگاری دارن؟

مامان آراز و دنیز😍❤