2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

84 بازدید | 4 پست

من از۶صب با دوستم رفتم هنروری من اونحارو نمبشناختم فقطم بخاطر بودن کنار اون رفتم بعد اون رفته وسطاش اصلا بمن محل نمیده رفته پیش اونا میخنده دنبال پلاستیکش میگرده ولی من نه منم همه چیو فراموش کردم قید سه سال رابطه رو زذم اومدم خونه انق دلم ازش شکسته من اومدم کنار اون باشم هنزوری واس من چ چیز مهمیه اخه

هنروری کجاس اینو متوجه نشدم

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بازیگرا هستن یجور سیا لشکر

حستو میفهمم بهتر باهاش کات کنی اینجور آدما فقط برا تنهاییشون میخوانت الانم ک بهت ثابت شد دورش شلوغ بود چیکار کرد

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
حستو میفهمم بهتر باهاش کات کنی اینجور آدما فقط برا تنهاییشون میخوانت الانم ک بهت ثابت شد دورش شلوغ ب ...

ی پیرمردو بمن ترجیح داد اصلا حواسش بمن نبود درحالی ک من فقط بخاطر اون رفتم اولش ک سرم داد زد بعدشم اینجوری