2777
2789
عنوان

تغییرات کنکور به زبان ساده🚨🚨

746 بازدید | 68 پست

قبلش اینو بهتون بگم هنوز صد درصدی نیست چون شورای نگهبان باید تصمیم قطعی رو بگیره!

1- تأثیر سوابق تحصیلی به صورت مثبت خواهد بود. (در این صورت میزان درصد و مفاددروس آن فاقد اهمیت است)

2- دروس عمومی در کنکور سراسری حضور خواهند داشت و ۲۵٪ نمره کل کنکور را تشکیل می دهند.

3- کنکور یک بار در سال (در تیرماه) برگزار می شود.

4- حدنصاب معدل برای ورود به دانشگاه ها تعیین نمی شود.

5- الزامی به ترمیم نمره یا دریافت دیپلم جدید برای فارغ التحصیلان وجود نخواهد داشت و با هر دیپلمی می توان در گروه آزمایشی دلخواه در کنکور شرکت کرد.

6- دانش آموزانی که سال تحصیلی آینده دهم یا یازدهم هستند، سوابق تحصیلی در کنکور مربوطه آنان دارای تأثیر مثبت است و امتحان نهایی جز در پایه دوازدهم، نخواهد داشت.

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

یعنی فقط تاثیر مثبت داره برای دهم و یازدهم 

معدل تاثیر منفی نمیذاره

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان به صورت ساده بود؟ من بازم نفهمیدم الان منع ورودی یازدهم کارنامه مهمه یا نه عین ۱۴۰۱به قبله؟

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)
فق ریده شد تو امسال ما 

متاسفانه خیلی همه ی بچه ها استرس دارن🤦🏼‍♀️

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

الان به صورت ساده بود؟ من بازم نفهمیدم الان منع ورودی یازدهم کارنامه مهمه یا نه عین ۱۴۰۱به قبله؟

عزیزم امتحان نهایی فقط دوازدهمه 

یازدهمت تاثیری نداره

خیلی دلم برای کنکوری ها میسوزه بخاطر این فشار های روانی 

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
من سال ۹۱ کنکور داشتم  اون زمان هم کتابهای درسی تغییر میدا کرد و معلوم نبود کنکور چه شکلی خواه ...

با بچه های امسال قشنگ مثل موش ازمایشگاهی رفتار کردن واقعا 

اگ اون تاثیر ۴۰درصدو اونجوری نمیکردن انقدر امتحان های نهایی سخت نمیشد و اینک الا همه بچه ها نا امید نمیشدن

بنظر من این تغییرات خوبن،البته برای انسانیا

من خودم مشاور رشته ی انسانی هستم

کارد بزنی خون دانش آموزام در نمیاد🥲

همشون با این تغییر یهویی دچار استرس شدن 

عزیزم امتحان نهایی فقط دوازدهمه  یازدهمت تاثیری نداره

عه به به پس خوبه دیگه با مدیر مدرسه حرف میزنم اوکی داد هر از موقع هایی نمیرم مدرسه میمونم خونه عمومی هارو میخونم 

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)