من از پسر همسایمون خوشم اومده ولی در همین حد ینی ن خیلی ک کراش بزنم ولی دوس دارم باش بیشتر اشنا شم زیادم همو نمیبینیم از وقتی ک تو زندگیش شکست خورد مغرور شده بنظرتون چطور بیشتر باهاش اشنا شم ولی نمیخام ضایع بازی در بیام
نمیدونم آدمای نفهم مثل تو چرا حد و حدودشون رو نمیدونن
به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو. من به اسم کاربری دقت نمیکنم . عاشق کتاب خوندنم کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
البنه ک ربط داره احساسات یه دخترخانوم ۱۸ساله بایه دخترخانوم ۲۵یا۲۶ ساله که مثله هم نیس.
اها اره درسته
به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو. من به اسم کاربری دقت نمیکنم . عاشق کتاب خوندنم کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
کسی از تو پرسید؟ شاید سنش کم باشه خب جوون 15*16ساله کم نیس تو سایت الکی تو احساساته غرورش رو له نکنه
خب سوال برام پیش اومد که چه ارتباطی به سن داره.
نمیدونم چرا هاپو شدی و گازم گرفتی😐
دیگه ریپ نزن جوابتو نمیدم
مثلا من تو دوران ۱۸سالگی خیلی احساسی بودم نصف تصمیم هایی ک اون موقعه گرفتم همش از روی احساس بوده ولی الان تو سن ۲۶سالگی خیلی پخته تروعاقلانه تر تصمیم میگیرم واحساساتمو کنترل میکنم.
به توام ربطی نداره. من از تو نپرسیده بودم. خودت دخالت کردی
مثلا من تو دوران ۱۸سالگی خیلی احساسی بودم نصف تصمیم هایی ک اون موقعه گرفتم همش از روی احساس بوده ولی ...
اها. اره سن بالا میره اینطور میشه.
موفق باشی❤