2777
2789
عنوان

دورهمی💞💞

| مشاهده متن کامل بحث + 5188 بازدید | 1201 پست

@niniyar_3 چندین باره دارم تگ میکنم اینکه نی نی یار ها  بی محلی میکنن و جواب نمیدن واقعا زشته من  ۵ تا تاپیک  خانوادگی دارم که برای کاربری قبلیمه و شناسایی شدم کاربری قبلیم با شماره خودم نبود و بلافاصله درخواست تعلیق دادم الان میخوام که اون ۵ تا تاپیکم حذف بشه چون خانوادگیه . نی نی یار ۱ پاک نمیکنه شماهم که جواب نمیدید

@niniyar_5  

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

@niniyar_5   سلام یکی از کاربری هام تعلیق شد میخوام پروفایل و امضارو پاک کنم نمیشه همش میگه م ...

سلام تو خصوصی شماره ای که عضو بودین بدین من بردارم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

تاپیک خانوادگی نباشه حذف نمیشه

تاپیک من خانوادگیه چون تاپیک با کاربری قبلیم ایجاد شد نی نی یار ۱ پاک نمیکنه چون میگه استاترش تو نیستی 

میشه شما پاک کنی فقط ۴ تا هست 

Fizyoterapist 🇹🇷🤍 ://t.me/girls3566

تاپیک من خانوادگیه چون تاپیک با کاربری قبلیم ایجاد شد نی نی یار ۱ پاک نمیکنه چون میگه استاترش تو نیس ...

نه فقط استارترش میتونه درخواست بده

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

@آوا_هسدم  سلام اوا جون خوبی خواهر کجایی تو اخه ، نکنه بی خبر از سایت رفتی، تروخدا بخاطر حرفای نون بربری و اعتصامی ناراحت نشو اجی ازت خواهش میکنم یه خبری بده اگه تعلیق شدی با کاربری دومت خبر بده نگرانتم

Fizyoterapist 🇹🇷🤍 ://t.me/girls3566