2777
2789
عنوان

دورهمی💞💞

| مشاهده متن کامل بحث + 5188 بازدید | 1201 پست
کاش تهران بودم 😭😭💔 دو روزه اومدیم خونه یکی از فامیلامون یه شهر دیگه😭😭😭💔 هعی 😭😭😭😭😭

آها ، باشه عشقم اشکال نداره 🙂♥️

تو خونه فامیلتون الان ۲ روزه گریه می‌کنی خرس گنده 😐😂😂😂

عزیز دلم یکم بخند حالت خوب بشه 🙂💕😘😘♥️

بچه ها آنیسا چرا اینطوری کرده؟💔

بخاطر کارای مامانم😭😭😭😭😭💔

وقتی فهمید اینکارو کردم اصلا براش مهم نبود حتی یه زنگم نزده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔

کاش بجای دلم نفسم میگرفت:)🖤

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

آها ، باشه عشقم اشکال نداره 🙂♥️ تو خونه فامیلتون الان ۲ روزه گریه می‌کنی خرس گنده 😐😂😂😂 عزیز د ...

پیش اونا هم مامانم منو خورد کرد 😭😭😭😭

کاش بتونم اما نمیشه 😭😭😭😭💔

وای خدا چی میشد الان تهران بودممم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

واییییییی حالا واسه اینکه تهران نیست میخواد گریه کنه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂😂😂😂 

بسه دیگه از غروب ازبس این «😭» رو گذاشتی ، افسرده شدم من ، چ برسه خودتتتتتتت 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂😂😂😂

از اینا استفاده کن تا بهتر بشی 😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣😃😃😃😃😄😄😄😄😁😆😆😆😆😀😀😀😀😋😋😋♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😘😘😘

واییییییی حالا واسه اینکه تهران نیست میخواد گریه کنه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂😂😂😂  بسه دیگه ا ...

تو هم اگ ت اون وضعیت بودی حتی نمیتونستی چت کنی عزیزم چ برسه ب ی استیکر....! 

م‍‌ث‍‌ل‍‌ا #م‍‌ام‍‌ا‍‌ن‍‌م داد ب‍‌زن‍‌ه ب‍‌گ‍ع.. خ‍‌اک ن‍‌ری‍‌زی‍‌ن روش دخترم از #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی م‍‌ی‍‌ت‍‌‍‌ر‍س‍‍ع..🖤
واییییییی حالا واسه اینکه تهران نیست میخواد گریه کنه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂😂😂😂  بسه دیگه ا ...

فداتشم عزیزم که انقد خوبی 🙂❤❤🫂🫂🫂😘

تو هم اگ ت اون وضعیت بودی حتی نمیتونستی چت کنی عزیزم چ برسه ب ی استیکر....! 

اهااااا ، پس بهش بگیم گریه کنه 😐

آنیسا جان بگیر موهاتو بکن ، ی چندتا قرص دیگه بخور ، اینقدرررر گریه کن تا نفست نیاد و ..... ، این عزیزدل اینجوری بیشتر می‌پسنده فکر میکنم 

اهااااا ، پس بهش بگیم گریه کنه 😐 آنیسا جان بگیر موهاتو بکن ، ی چندتا قرص دیگه بخور ، اینقدرررر گری ...

😐😐😐😐هه....): 

م‍‌ث‍‌ل‍‌ا #م‍‌ام‍‌ا‍‌ن‍‌م داد ب‍‌زن‍‌ه ب‍‌گ‍ع.. خ‍‌اک ن‍‌ری‍‌زی‍‌ن روش دخترم از #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی م‍‌ی‍‌ت‍‌‍‌ر‍س‍‍ع..🖤