2777
2789
عنوان

دورهمی💞💞

| مشاهده متن کامل بحث + 5112 بازدید | 1201 پست
آره همه ی اینا درسته ولی مامان من مثل مامانای دیگه نیست حتی یک درصد 🥲 هیچوقت ندیدم مادری رو که از ...

خدا نکنه این حرفا چیه..مطمئن باش هیچ مادری اینجوری نیست..این حرفا رو ممکنه بزنن ولی غیرممکنه از ته دل گفته باشن..اینجوری فک نکن اصن

یا صاحب الزمان<عج>..یعنی میشه یه روزعشق واقعی خودتونو خداتون توی قلبم باشه؟؟  گفته بودم بی تو میمیرم ولی انگار نه..گفته بودم عاشقت هستم ولی انگار نه..            میدونم صدام رو میشنوید و حرف دلم رو میدونید..فقط ای کاش لیاقت اینو داشتم که جواب شماروهم بشنوم..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره همه ی اینا درسته ولی مامان من مثل مامانای دیگه نیست حتی یک درصد 🥲 هیچوقت ندیدم مادری رو که از ...

چون ندیدی فک میکنی نیست؟!

بقول ملیکا خیلیا هستن که حسرت همین چیزا رو میخورن!

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  
اگه مامانمو میشناختی اینارو نمیگفتی 🥲

باور کن منم درکت میکنم فداتشم🥲🥺💔

منم هر روز با مامانم بحث میکنم سر چیزای مزخرف.....🥲💔

اصن نمیتونم مامانمو درک کنم🥲

قلبی خسته از تپیدن... :)🖤
باور کن منم درکت میکنم🥲🥺💔 منم هر روز با مامانم بحث میکنم سر چیزای مزخرف.....🥲💔

ولی مامان من بدون اینکه چیزی بگم من هزار حرف بهم میگه🥲

حتی اگه بمیرم براش مهم نیست برام ثابت شده که میگم🥲💔

کاش بجای دلم نفسم میگرفت:)🖤

ولی مامان من بدون اینکه چیزی بگم من هزار حرف بهم میگه🥲 حتی اگه بمیرم براش مهم نیست برام ثابت شده ک ...

اینجوری نگو قربونت برم🥺🥺❤️‍🩹

بخدا اینجوری نیس شاید مامانت اینطوری به زبون بیاره ولی باور کن اینطوری نیس....🥺❤️‍🩹

هیچ مادری نیست که بدی بچشو بخواد:)

تو از مامانت به دل نگیر....

قلبی خسته از تپیدن... :)🖤
اگه مامانمو میشناختی اینارو نمیگفتی 🥲

چی بگم والا..فقط هرچی که هست ایشالا یه روز حل میشه..

ولی تا اون موقع شما احترام مامانتو نگه دار و سعی کن رابطه رو بهترش کنی..به دل نگیر که از درون اذیت بشی

یا صاحب الزمان<عج>..یعنی میشه یه روزعشق واقعی خودتونو خداتون توی قلبم باشه؟؟  گفته بودم بی تو میمیرم ولی انگار نه..گفته بودم عاشقت هستم ولی انگار نه..            میدونم صدام رو میشنوید و حرف دلم رو میدونید..فقط ای کاش لیاقت اینو داشتم که جواب شماروهم بشنوم..