2777
2789
عنوان

اعتیاد به گوشی😕

588 بازدید | 13 پست

اعتیاد به گوشی منو از زندگیم انداخته.

خواهشا راهکار بدید من بتونم گوشی رو کلا بزارم کنار .

انقد دلم میخواد گوشی اصلا دستم نگیرم فقط به اهدافم کارام زندگی واقعی برسم

خیلی نیاز به کمکتون دارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گوشیتو ببر بذار خونه یه کس دیگه ک بهش دسترسی نداشته باشی. یه گوشی ساده بدون اینترنت بخر برا تماس و اینا. یک ماه طاقت بیار دیگه اعتیادت کم میشه😬

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
گوشیتو ببر بذار خونه یه کس دیگه ک بهش دسترسی نداشته باشی. یه گوشی ساده بدون اینترنت بخر برا تماس و ا ...

اخه نمیشه گوشیمو احتیاج دارم.دیکشنری زبان آنلاین و وای فای کردن اینترنت برای کارام.به لبتاب وصل شه

اینم خوبه 😀فقط واسه تدریس چیکار میشه کرد ب نظرتون؟

با لپ تاپ. یا هم از گوشی مامانت یا بابات استفاده کن. یا هم اگه فیلمه آموزشیه بریز فلش بزن ب تلویزیون

اخه نمیشه گوشیمو احتیاج دارم.دیکشنری زبان آنلاین و وای فای کردن اینترنت برای کارام.به لبتاب وصل شه

مودم بخر برای وصل وای فا به لپ تاپ. دیکشنری هم ک با لپ تاپت میشه دیگه انجام بدی. یا هم همه ی نرم افزارایی ک سرگرمت میکنه پاک کن. اینستا تلگرام روبیکا. کلا همه چی

مودم بخر برای وصل وای فا به لپ تاپ. دیکشنری هم ک با لپ تاپت میشه دیگه انجام بدی. یا هم همه ی نرم افز ...

نمی‌خوام وای فای بخرم چون اگر نت همیشه باشه شوهرم همش میشینه پای اینستا.یاز بخاطر بسته های اینترنت گوشی یکم مراعات می‌کنه .ولی وای فای بسته هاش ارزون تره و حجم زیاد اونجوری شوهرم بدتر معتاد میشه.الان همه برنامه هامو پاک کردم 😐گوشیم خااالی شد🤣🤣

نمی‌خوام وای فای بخرم چون اگر نت همیشه باشه شوهرم همش میشینه پای اینستا.یاز بخاطر بسته های اینترنت گ ...

خب خوبه پاک کردی. موفق باشی😬 مال شوهرتم پاک کن دوتایی ترک کنین 😅