2777
2789
عنوان

اعتیاد به گوشی😕

565 بازدید | 13 پست

اعتیاد به گوشی منو از زندگیم انداخته.

خواهشا راهکار بدید من بتونم گوشی رو کلا بزارم کنار .

انقد دلم میخواد گوشی اصلا دستم نگیرم فقط به اهدافم کارام زندگی واقعی برسم

خیلی نیاز به کمکتون دارم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گوشیتو ببر بذار خونه یه کس دیگه ک بهش دسترسی نداشته باشی. یه گوشی ساده بدون اینترنت بخر برا تماس و اینا. یک ماه طاقت بیار دیگه اعتیادت کم میشه😬

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
گوشیتو ببر بذار خونه یه کس دیگه ک بهش دسترسی نداشته باشی. یه گوشی ساده بدون اینترنت بخر برا تماس و ا ...

اخه نمیشه گوشیمو احتیاج دارم.دیکشنری زبان آنلاین و وای فای کردن اینترنت برای کارام.به لبتاب وصل شه

اینم خوبه 😀فقط واسه تدریس چیکار میشه کرد ب نظرتون؟

با لپ تاپ. یا هم از گوشی مامانت یا بابات استفاده کن. یا هم اگه فیلمه آموزشیه بریز فلش بزن ب تلویزیون

اخه نمیشه گوشیمو احتیاج دارم.دیکشنری زبان آنلاین و وای فای کردن اینترنت برای کارام.به لبتاب وصل شه

مودم بخر برای وصل وای فا به لپ تاپ. دیکشنری هم ک با لپ تاپت میشه دیگه انجام بدی. یا هم همه ی نرم افزارایی ک سرگرمت میکنه پاک کن. اینستا تلگرام روبیکا. کلا همه چی

مودم بخر برای وصل وای فا به لپ تاپ. دیکشنری هم ک با لپ تاپت میشه دیگه انجام بدی. یا هم همه ی نرم افز ...

نمی‌خوام وای فای بخرم چون اگر نت همیشه باشه شوهرم همش میشینه پای اینستا.یاز بخاطر بسته های اینترنت گوشی یکم مراعات می‌کنه .ولی وای فای بسته هاش ارزون تره و حجم زیاد اونجوری شوهرم بدتر معتاد میشه.الان همه برنامه هامو پاک کردم 😐گوشیم خااالی شد🤣🤣

نمی‌خوام وای فای بخرم چون اگر نت همیشه باشه شوهرم همش میشینه پای اینستا.یاز بخاطر بسته های اینترنت گ ...

خب خوبه پاک کردی. موفق باشی😬 مال شوهرتم پاک کن دوتایی ترک کنین 😅