مشکل_داری؟ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 657 عنوان پستچی بی فرهنگ 90 بازدید | 8 پست الان دو دفعه است به جای اینکه بسته رو بیاره دم در تحویل بده، میبره مغازه سر کوچه میده!!!مگه میشه همچین چیزی؟کجا ازش شکایت کنم؟ حضوری برم اداره پست؟ اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم. 1402/06/28 | 15:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
derakht عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 2326 واسه منم آورده بود دمه خونه زنگ زده بود جواب نداده بودم داده بود سوپرمارکت سرکوچمون رفتم گرفتم. البته بهم پیغام داده بود خودش گف زمین به طرز وحشتناکی گرد است🌍
مشکل_داری؟ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 657 واسه منم آورده بود دمه خونه زنگ زده بود جواب نداده بودم داده بود سوپرمارکت سرکوچمون رفتم گرفتم. البت ... نه هر دوبار بدون اطلاع من بوده.تازه من خونه بودم از صبح. اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم.
derakht عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 2326 نه هر دوبار بدون اطلاع من بوده.تازه من خونه بودم از صبح. نمیدونم والاه. بگو به اداره پست نزدیکتون زمین به طرز وحشتناکی گرد است🌍
zibaaa1377 عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 4318 نه هر دوبار بدون اطلاع من بوده.تازه من خونه بودم از صبح. دقیقا مثل خودت بی فرهنگه خواهر
مشکل_داری؟ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 657 دقیقا مثل خودت بی فرهنگه خواهر همینکه انقدر چزوندمت که گشتی زیر تاپیکام کامنت بذاری، دلم شاد شد.😁حالا برو بشین ابغوره بگیر نینی یار رو تگ کن.🤣🤣🤣وای خدا،روزمو ساختی🤣🤣🤣🤣 اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم.
zibaaa1377 عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 4318 همینکه انقدر چزوندمت که گشتی زیر تاپیکام کامنت بذاری، دلم شاد شد.😁 حالا برو بشین ابغوره بگیر نینی ... دونه به دونه کلماتت بی فرهنگی ازش میباره...اون از اسم کاربریت اون از امضات اینم از نوع حرف زدنت😇دیگه چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
مشکل_داری؟ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 657 دونه به دونه کلماتت بی فرهنگی ازش میباره...اون از اسم کاربریت اون از امضات اینم از نوع حرف زدنت😇 د ... برو زیبا جان به راز و نیازت برس، دست از سر ما بردار🧃🧃🧃، برو خونتون دیگه اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم.
zibaaa1377 عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 4318 برو زیبا جان به راز و نیازت برس، دست از سر ما بردار🧃🧃🧃 ، برو خونتون دیگه 😊😊😊