2821
2789
عنوان

فکرم درگیره 😞

73 بازدید | 6 پست

یه پولی دستمونه میخوایم باهاش یه کاری کنیم، یه خونه نیم ساخت داریم میخوایم اونو درست کنیم بعد از طرفی من به شوهرم میگم یه ماشین ورداریم قسطی و چکی تا 5 ماه دیگه اونو کرایه دادیم پولشو بدیم برا ماشین، از طرفی هم شوهرم قبول نمیکنه، دوساله میگه به حرفم گوش بده ولی بلد نیست مدیریت کردنو میترسم بازم مثل سال‌های قبل به حرفش گوش بدم و هیچ پیشرفتی نداشته باشیم 😔ازطرفی هم میگم نکنه واقعا خونه درست نشه و سر پول ماشین بمونیم، نمیدونم چیکار کنم اعصابم از همه طرف خورده 😭

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
ب نظرم اول خونتونو تکمیل کنید بعد ماشین 

پارسال هم قرار بود همینکارو کنیم ولی آقا تنبلیش اومد و اینقد بیکار موند و از جیب خورد تموم سرمایمون رفت، حالا میگم امسال اینکارو کنم مجبور شه از طرفی هم میترسم اوفف

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیکاتو دیدم با خانوادش مطرح کن انقدم خودتو عذاب نده 

خانوادش 😏اونا اینقدر بیخیالن حتی به فکر آینده خودشون نیستن و همش امروز خودشونو میبینن، یکی باید به اونا مشاوره بده چیکار کنن که هشتشون گرو نهشون نشه 🤦‍♀️من برا همین چیزاس میگم بدبختم دیگه همه میگن دوتا بچه داری و خونه داری پس ناشکری نکن ولی خب کم آوردم تااینجا هم هرچی دارم اینقد جنگیدم تاشدم این مغزم دیگه کار نمیکنه، 

خانوادش 😏اونا اینقدر بیخیالن حتی به فکر آینده خودشون نیستن و همش امروز خودشونو میبینن، یکی باید به ...

دیگ جدی بگو حق نداری بیکار بمونی این پول هم واس خونه هزینه کن نکه بخور و بخواب 

دیگ جدی بگو حق نداری بیکار بمونی این پول هم واس خونه هزینه کن نکه بخور و بخواب 

ای بابا مگه همین یه سال دوسال بود، چندین ساله همینه حرفم کو گوش شنوا فقط بلده افسوس بخوره، الان پول داره عین خیالش نیست ولی تموم شه تازه میشینه فکر میکنه که باید چیکار می‌کرد و نکرد! واین هرسال ادامه داره 

2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

چیکار کنم

bluemoonlight | 24 دقیقه پیش
2791
2779
2792