zahraazzzz مدیر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 1256 عنوان رژیم +عکس | مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 31 پست سلام :))حدودا از شنبه میشه که رژیم گرفتم ناهار امروز خیلی رو مخم. بود چون همش حس میکنم زیاد خوردم میشه بگین این مقدار برای کاهش وزن زیاده یا چی؟ 1402/06/28 | 14:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahraazzzz مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 1256 بازم زیاد نمیشه کالری شماری کن خیالت راحت شه کالری شماری میکنم
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28754 ۷۳ منم ۷۵بودم ۱۰سایز کم شدم وزنم شد ۷۱ خوبه تومیتونی موفق میشی منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
zahraazzzz مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 1256 منم ۷۵بودم ۱۰سایز کم شدم وزنم شد ۷۱ خوبه تومیتونی موفق میشی ۱۰ سایز؟؟؟چطوری؟مرسی
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28754 ۱۰ سایز؟؟؟چطوری؟ مرسی باشگاه میرم فیتنس کار میکنم پیاده روی زیاد منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
zahraazzzz مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 1256 باشگاه میرم فیتنس کار میکنم پیاده روی زیاد منم ایروبیک میرمولی منظورم اینه چطور با ۴ کیلو کاهش وزن ۱۰ تا سایز کم کردی نمیخونه باهم
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28754 منم ایروبیک میرم ولی منظورم اینه چطور با ۴ کیلو کاهش وزن ۱۰ تا سایز کم کردی نمیخونه باهم چون من بالا تنه م زیاد چاق نیست فقط رون باسن دارم کمرم بازو م دور سینه م تقریبا تقریبا استخونی است منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
zahraazzzz مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 1256 چون من بالا تنه م زیاد چاق نیست فقط رون باسن دارم کمرم بازو م دور سینه م تقریبا تقریبا استخونی است&n ... من برعکس توعم
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28754 من برعکس توعم به نظرم اینجوری راحت تر میتونی وزن کم کنی منم ۳زایمان داشتم ۳۲سالمه منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
zahraazzzz مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 1256 به نظرم اینجوری راحت تر میتونی وزن کم کنی منم ۳زایمان داشتم ۳۲سالمه واقعا حالم از رژیم بهم میخوره:(چیکار میکنی رژیم و ول نمیکنی
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28754 واقعا حالم از رژیم بهم میخوره:( چیکار میکنی رژیم و ول نمیکنی من نه اهل هل هوله هستم نه فست فود تنها چیزی که ازش نمیگذرم برنجه لعنتی آدمو وسوسه میکنه حتا نوشابه م نمیخورم ولی خوب قبلا سه بشقاب بود الان نه منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
zahraazzzz مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 1256 من نه اهل هل هوله هستم نه فست فود تنها چیزی که ازش نمیگذرم برنجه لعنتی آدمو وسوسه میکنه حتا نوشابه م ... من خیلی غذا دوس دارم الان دلم میخاد برم بخورم ولی به زور کتک و گریه هر چی هست خودمو کنترل میکنم
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28754 من خیلی غذا دوس دارم الان دلم میخاد برم بخورم ولی به زور کتک و گریه هر چی هست خو ... من قرص زینک میخورم لعنتی به شدت اشتها اوره واگرنه الان با این ورزش هایی که من میکنم باید ۶۵بودم یه راه میگم خیلی خوب جواب میده انجام بده قبل غذا یه قاشق جوانه گندم با ماست یا آب یا شیر قاطی کن بخور اشتهاآور کور کور میکنه منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
zahraazzzz مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 1256 من قرص زینک میخورم لعنتی به شدت اشتها اوره واگرنه الان با این ورزش هایی که من میکنم باید ۶۵بودم ... واقعا؟قیافش یجوریه خودت امتحان کردی؟میگم تو چند کالری مصرف میکنی
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28754 واقعا؟قیافش یجوریه خودت امتحان کردی؟ میگم تو چند کالری مصرف میکنی قیافش که بد نیست من کالری شماری نمیکنم رژیم هم نمیگیرم فقط خودم رعایت میکنم منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
zahraazzzz مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 1256 قیافش که بد نیست من کالری شماری نمیکنم رژیم هم نمیگیرم فقط خودم رعایت میکنم پودرش یا خودش