2777
2789
عنوان

رژیم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 31 پست
۷۳ 

منم ۷۵بودم ۱۰سایز کم شدم وزنم شد ۷۱ 

خوبه تومیتونی 

موفق میشی

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۱۰ سایز؟؟؟چطوری؟ مرسی

باشگاه میرم 

فیتنس کار میکنم 

پیاده روی زیاد

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
منم ایروبیک میرم ولی منظورم اینه چطور با ۴ کیلو کاهش وزن ۱۰ تا سایز کم کردی  نمیخونه باهم

چون من بالا تنه م زیاد چاق نیست فقط رون باسن دارم کمرم بازو م دور سینه م تقریبا تقریبا استخونی است 

من برعکس توعم

به نظرم اینجوری راحت تر میتونی وزن کم کنی 

منم ۳زایمان داشتم 

۳۲سالمه 

واقعا حالم از رژیم بهم میخوره:( چیکار میکنی رژیم و ول نمیکنی

من نه اهل هل هوله هستم نه فست فود تنها چیزی که ازش نمیگذرم برنجه لعنتی آدمو وسوسه میکنه حتا نوشابه م نمیخورم 

ولی خوب قبلا سه بشقاب بود الان نه 

من نه اهل هل هوله هستم نه فست فود تنها چیزی که ازش نمیگذرم برنجه لعنتی آدمو وسوسه میکنه حتا نوشابه م ...

من خیلی غذا دوس دارم  

الان دلم میخاد برم بخورم ولی به زور  کتک و گریه هر چی هست  خودمو کنترل میکنم

من خیلی غذا دوس دارم   الان دلم میخاد برم بخورم ولی به زور  کتک و گریه هر چی هست  خو ...

من قرص زینک میخورم لعنتی به شدت اشتها اوره واگرنه الان با این ورزش هایی که من میکنم باید ۶۵بودم 

یه راه میگم خیلی خوب جواب میده انجام بده 

قبل غذا یه قاشق جوانه گندم با ماست یا آب یا شیر قاطی کن بخور اشتهاآور کور کور میکنه 

من قرص زینک میخورم لعنتی به شدت اشتها اوره واگرنه الان با این ورزش هایی که من میکنم باید ۶۵بودم  ...

واقعا؟قیافش یجوریه 

خودت امتحان کردی؟

میگم تو چند کالری مصرف میکنی

واقعا؟قیافش یجوریه  خودت امتحان کردی؟ میگم تو چند کالری مصرف میکنی

قیافش که بد نیست 

من کالری شماری نمیکنم 

رژیم هم نمیگیرم فقط خودم رعایت میکنم