2777
2789
عنوان

سونوی ساک کیه ؟

118 بازدید | 12 پست

میخوام ساک جنینمو ببینم 

۴ هفته و ۴ روز برم سونو  ساک تو رحم هست؟؟

خدایا شکرت واسه نی نی تو دلم مواظبش باش مواظب باش این یکی سالم بدنیا بیاد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بذار دو سه هفته دیگه برو که قلبشم بشنوی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

منظورم خارج رحمی  میترسم خارج رحمی باشه

نه بالا چرا فکرای بد میکنی. اصلا همچین فکری نکن. الان بری بعد میگه قلبش تشکیل نشده بیشتر میترسی. بذار به موقع برو

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نه بالا چرا فکرای بد میکنی. اصلا همچین فکری نکن. الان بری بعد میگه قلبش تشکیل نشده بیشتر میترسی. بذا ...

اخه دختر خالم نرفت خارج رحمی بود لولش پاره شد الان یه لولو برداشتن 

دکتر گفت اگر میومدی زود سونو میشدی این اتفاق نمی افتاد ک لولتو از دست بدی اونم میخواست برای سونو قلب بره ک اونجوری شد 

خدایا شکرت واسه نی نی تو دلم مواظبش باش مواظب باش این یکی سالم بدنیا بیاد 
اخه دختر خالم نرفت خارج رحمی بود لولش پاره شد الان یه لولو برداشتن  دکتر گفت اگر میومدی زود سو ...

والا چی بگم. الان بری ساک و اینها مشخصه