2777
2789

عوووف فقط اومدم بنویسم و کلی غر بزنم بلکه خالی بشم ...از آخرین تاپیکم نمیدونم چند سال گذشته ...فقط من بابت تخلیه روانی می‌نویسم ....شایدم باید تو نوت گوشی بنویسم ...نمیدونم ...ولی اگر یکی نوت گوشیم و باز کنه و ببینه من انقدر بدم چی ؟

امروز مهد دخترم گفت بخاطر خشونت شدید ،دیگه نمی‌تونیم دخترت و ثبت نام کنیم ...حتما پیش مشاور باید بره ....اوکی میبرم پیش مشاور ولی اونی که نیاز به مشاور داره خود منه خاک بر سرمه ...اینهمه خشم درونی و استرس و اضطراب که فرود میاد رو سر دختر زیبا و خوش خنده من ...که حالا شده یه بچه پنج ساله پرخاشگر که فقط و فقط با دوستاش پرخاشگری می‌کنه و انقدر مهربونه سریع عذرخواهی می‌کنه ....مقصر منم ...منی که بهش توجه ندادم ...بازی نکردم ...داد زدم و صدامو به عرش بردم ،ترس انداختم به دلش ،به قلبش ...حالا می‌ره و تو مهد خالیش می‌کنه ....

مامانم میگه چرا انقدر اعصبی باهاش حرف میزنی ؟خواهرم میگه لحنت چرا با صدای بلند؟شوهرم میگه چرا حرص بچه ارو در میاری .....

عوووووووف چه مادر بدی ام من آخه 

نه مادر کاملی ام نه مادر کافی ای ....

دلم میخواد تلاش کنم تا آینده خوبی براش بسازم ...کارم و اوکی کردم...دارم برای آزمون نظام تلاش میکنم ...ولی حالش و خراب کردم ...دارم با روانش بازی میکنم ...

خب چرا نمیشینی سرجات ...ساکن باشی ..‌‌‌‌‌فقط رو تربیتش کار کنی ؟چون خرم چون ترس از آبنده برای خودم و خانواده دارم ...چون فکر میکنم هر چی تلاش میکنم کمههههه کم ... 

خب صحرا جان ،حالا چیکار کنیم ؟با این حال بدت؟با این فشارها که همه از جانب خودته و هیچکس مقصر نیست ......هیچی ...تنها خودت میتونی درستش کنی ...چطوری ؟

اول از همه ،از امروز از تاریخ 28شهریور 1402قول میدم که دیگه داد نزنم ...هر روز میام و میگم که موفق شدم یا نه ... روانشناسی زرد میگه 21روز طول  یک عادت شکل میگیره....از گام های کوچیک شروع میکنم ...روزی یک ساعت بازی میکنم ،هر بازی که دوست داشت ....

این دو تا کار کوچیک و باید هر روز انجام بدم .....

چقدر بده بدونی باید چیکار کنی و انجام نمیدی ...

همه از بیرون دوست دارن جای من باشن،ولی نمیدونن من از درون داغونم ....

تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .

به نظرم ریشه عصبانیت را باید پیدا کنی. حرف هایی که تو دلت مونده، جاهایی که سکوت کردی و ...الان مثل یک آتشفشان فوران کرده...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
به نظرم ریشه عصبانیت را باید پیدا کنی. حرف هایی که تو دلت مونده، جاهایی که سکوت کردی و ...الان مثل ی ...

ریشه اش معلومه عزیزم ...خانواده داغون ...که صحبت کردنشون ام با داد بوده ...حالا بیا این عادت 30ساله ارو از خودت دور کن ...حداقلش به چندین سال زمان نیازه ...فشار روانی از نوجوانی که همش رو پای خودت بودی و ادای آدمهای قوی و درآوردی ...چون مجبور بودی ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریشه اش معلومه عزیزم ...خانواده داغون ...که صحبت کردنشون ام با داد بوده ...حالا بیا این عادت 30ساله ...

بله متاسفانه ریشه بیشتر مشکلات بزرگسالی از همون دوران کودکی منشا می گیره. امیدوارم شما با خودآگاهی و تلاشتون این چرخه را برای دخترتون متوقف کنید.

به نظرم یک روانکاو خوب می تونه کمکتون کنه و همین نوشتن هم عالیه...داشتن یک روتین برای ورزش یا یک کار هنری آرامبخش هم خیلی کمکتون می کنه.

در مورد دخترتون هم اگه وقت نکردید یک ساعت بازی کنید، خودتون را سرزنش نکنید. حتی نیم ساعت یا ۱۵ دقیقه هم اکی هست. ولی می تونید با هم مثلا آشپزی کنید یا حتی کارهای خسته کننده ای مثلا لباس شستن و طبقه بندیشون را با هم انجام بدین. برای بچه ها جالب هست... 

بله متاسفانه ریشه بیشتر مشکلات بزرگسالی از همون دوران کودکی منشا می گیره. امیدوارم شما با خودآگاهی و ...

دقیقا همینطوره ...

اتفاقا می‌خوام خودم پیش روانشناس برم ،چون بدونی و کاری نکنی هیچ فایده ای نداره 

..ورزش میکنم ...نقاشی و طراحی ام فعلا گذاشتم کنار بخاطر آزمون های پیش رو ....بیشتر استرس و اضطراب این آزمونها باعث رفتار بدم شده ...

درسته ،فقط باید اجرا کنم و عملی کنم ...خدا خودش کمکم کنه .التماس دعا 

[QUOTE=310821203]دقیقا همینطوره ... اتفاقا می‌خوام خودم پیش روانشناس برم ،چون بدونی و کاری نکنی هیچ فایده ای نداره&n ...[/QUOT

امیدوارم موفق باشید و حال روحی خودتون و دختر گلتون روز به روز بهتر بشه...

فقط یک سوال، کمال طلب نیستید احیانا؟ چون کمال طلبی خودش به شدت باعث احساس فشار و استرس مضاعف و خشم درونی میشه

[QUOTE=310821203]دقیقا همینطوره ... اتفاقا می‌خوام خودم پیش روانشناس برم ،چون بدونی و کاری نکنی هیچ ...

کمال گرایی شدید دارم ....امروز اولین مشاور رو انجام دادم .... امیدوارم شرایط بهتر بشه 

کمال گرایی شدید دارم ....امروز اولین مشاور رو انجام دادم .... امیدوارم شرایط بهتر بشه 

امیدوارم با کمک مشاور بتونید کمال گرایی را کنار بگذارید. خیلی خوبه که اولین قدم را برداشتید...حتما شرایطتون بهتر میشه