2777
2789
عنوان

بیاید عکس طلاهامو بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 65 پست
اینا که همشون پهنن، النگوهای مفتولی باریک ۶ تاس عین دستبند‌میرن توهم وایمیستن خیلی شیکه 

میشه عکس بزاری 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

به نظرم النگو باریک و ظریف بهتره یا یه دونه تک پوش شیک 

البته من به شخصه از النگو خوشم نمیاد و نمیندازم اصلا و دستبند ترجیح میدم اونم مدل ظریفش حس میکنم النگو برای زن بازاری ها خوبه 

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عوضشون کن..خو دیگه چی داری اونارم بزار

دیگه چیزی ندارم فقط حلقه عقدمه با ی گردن بند که سرعقدم شوهرم بهم کادو داد این النگوهارم با حقوق خودم خریدم

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 

من این دستبندمو خیلی دوس دار، چندساله تو دستمه راحتم باهاش

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
میتونی سرویس بگیر

پول سرویس خیلی میشه. من تا ۱۰_۱۵ تومن جمع میکنم سریع یچیزی میگیرم

ریسکه بذارم پولم بمونه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
بدله دیگه؟ 

نه بابا طلاست