2777
2789
عنوان

بیاید عکس طلاهامو بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 65 پست

اسی جان اینارو بذار کنار واسه سرمایه نفروششون

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم عاشق این مدل اینه ای هام 

منم

من اگ بخوام طرح دار انتخاب کنم نهاااایتا اینجوری دیگ

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
فعلا توسایت دیدم میگن مدنیست بیرون خانوما رو میبینم کلی النگو دارن 

نه من دستبند دارم ۲تا الان باز پول جمع کردم نمیدونم چی بگیرم

نیم ست و گردنبند و انگشترم قبلا گرفتم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
چه سلیقه هامون شبیهه😁

🤭🤭🤭🤭

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
منم‌از ریزش دارم الان چهار ماهه خریدم هیچ مشکلی ندارن شیکم‌هستن

اره❤

توی خرید و فروش طلا قیمت مهم نیست وزن مهمه ، اگه بخوای به وزن همین ها النگو بخری باید کلی روش بزاری

مثلا اگه این سه تا با هم ۷۰ گرم باشه و شما بخوای بامدل دیگه عوص کنی احتمالا حدود ۶۳، ۶۲ گرم طلا دستتو میگیره

اگه بخوای وزن طلات همون ۷۰ باشه باید پول بزاری رو طلات یه مقداری تا بتونی همون وزن طلای قبلیتو بخری

موقع خرید و فروش طلا حواستون به وزن طلاتون باشه دوستان💥

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔