2777
2789
عنوان

کسایی که خوش سلیقه هستن بیان

118 بازدید | 9 پست

ایده برای سرویس خواب بهم میدید ممنون 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

سفید ساده

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به سایر وسایل خونت داره باید سبکش به اونا بیاد و همچنین رنگ

میخام کامل تغییر بدم .رنگ اتاق طوسی یه طرف سبز اما میخام سرویس بخرم بعد رنگ اگه خوب نشد تغییر بدم 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
مثلا وسایل پذیرایی مدرن باشه نمیتونی سرویس خواب سنتی برداری و بالعکس

کلا میخام سالن تغییر بدم من مدرن میخام از اتاق خواب دارم شروع میکنم 

اگه خونت مثلا طوسی زیاد داره تو سرویس خوابتم اینو رعایت کن

رنگ چوب زیاد داره سرویس خوابتم رنگ چوب

سفید زیاد داره سرویس خواب سفید

کلا همخوانی داشته باشه یهو اتاق خواب تو ذوق نزنه کلا نا مربوط باشه

کلا میخام سالن تغییر بدم من مدرن میخام از اتاق خواب دارم شروع میکنم 

اشتباه میکنی آدم از اتاق خواب شروع نمیکنه

تو یه سبک و رنگ پایه در نظز بگیر برای پذیرایی و اگه برا پذیرایی مناسب بود همونو برو جلو برا رنگ و سبک کابینت و سایر اتاق ها

اشتباه میکنی آدم از اتاق خواب شروع نمیکنه تو یه سبک و رنگ پایه در نظز بگیر برای پذیرایی و اگه برا پ ...

دقیقا گیج شدم چکار کنم دوست دارم دو دست مبل و دو تا قالی و سرویس خواب و بوفه  بدم بره کلا سبک جدید خیلی جدید بگیرم اما نمیدونم چی میخام 

سفید ساده

سفید هست میخام چوب بگیرم