2777
2789

حد نرمالش رو توی ازمایش چند زده؟؟؟

ای کاش عکسشو بذاری

چون یسری ازمایشگاه ها مقیاسی ک عدد میزنن یکم فرق داره

اگر ستاره زده و مشکل داره و دخترت کوچیکه

ببر متخصص اطفال

دوباره ازمایش بنویسه

به دکتره حواست باشه بگو قند دوره ایی هم براش بنویسید

ک سه ماه اخیرشو اندازه بگیره

اینو بگی خودش میفهمه مینویسه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکسه ناواضحه ولیی

ارهه قندش بالاست

از حد نرمال زیاد زده بالا

مطمئنی ناشتا بوده بالای ۸ ساعت؟؟؟

یه مقدارم عفونت ادراری داره باکتری توی ادرارش بوده

یه دکتر متخصص داخلی ببرش بنظرم

و حتما تاکید کن یه ازمایش قند دوره ایی براش بنویسه

ک بفهمید ۳ ماه قبل قندش چجوری بوده

ازمایش جالب و خوبیه

ببینید توی ازمایش دوم چجوره 

عکسه ناواضحه ولیی ارهه قندش بالاست از حد نرمال زیاد زده بالا مطمئنی ناشتا بوده بالای ۸ ساعت؟؟؟ ...

باشه چشم فقط اینکه از کجا متوجه شدید عفونت ادراری داره ؟

بله بالای ۸ ساعت ناشتا بوده ولی شب قبلش همبرگر و سیب زمینی خورده بود

باشه چشم فقط اینکه از کجا متوجه شدید عفونت ادراری داره ؟ بله بالای ۸ ساعت ناشتا بوده ولی شب قبلش هم ...

پایین سمت راست تصویر

زده ک یه مقدار باکتری بوده توی ادرارش

نه ۸ ساعت ناشتایی کافیه

ممکنه خطای ازمایشگاه باشه

اگر پولشو بیمه انلاین حساب نمیکنه بنظرم برید معتبرترین ازمایشگاه

چراکه اگر قراره ادم پول بده

به بهترین جا بدتش ک از جوابش مطمئن باشه💙

ایشالا ک خطای ازمایشگاه بوده

سلام عزیزم خوبی نمونه مغزاستخوان از پدرتون چجوری گرفتن بیحسی یا بیهوشی بود؟؟تو بیمارستان خصوصی بود یا دولتی؟؟؟توروخدا هر راهنمایی بلدی برام بگو مامانمو دکتر درخواست آزمایش مغزاستخوان کرده

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
سلام عزیزم خوبی نمونه مغزاستخوان از پدرتون چجوری گرفتن بیحسی یا بیهوشی بود؟؟تو بیمارستان خصوصی بود ی ...

سلام عزیزم ممنون شما خوبی؟

من چون هم پدرم هم دخترم سرطان داشتن برای هر دو نمونه مغز استخوان گرفتن 

برای پدرم بیمارستان دولتی بود چون داخل اش بستری بود و همون جا با بیحسی انجام دادن بعد هم گاز میزران روش باید چند بار بدین بیمارستان پانسمان عوً کنن و مواظب باشید خونریزی نکنه

برای دخترم رفتیم بیمارستان خصوصی خب مهربون تر بودن با بیحسی درد داره ولی خیلی نه بستگی به آستانه درد داره چون بیهوشی هم خوب نیست زیاد بعد برای دخترم چون بیمارستان بستری نبود ۳ روز می رفتیم پانسمان عوض میکردن حتما جای مطمئن بدید که جواب درست باشه و اذیت نشن اگه اصفهان هستید بگم کجا برید؟

سلام عزیزم ممنون شما خوبی؟ من چون هم پدرم هم دخترم سرطان داشتن برای هر دو نمونه مغز استخوان گرفتن&n ...

دورت بگردم من گیلانم ،الانم دکترروماتولوژی مارو فرستاد پیش خون ،اونجا گفت esr بالاست الان این میگه نمونه گیری مغزاستخوان،حالا با ی دکتر دیگم میخوام مشورت کنم

اگه ناراحت نمیشی بیماری پدرتون یا دخترتون چی بود دقیقا و روند درمان چطور بود 

اصلا چرا از مغزاستخوان نمونه میگیرن؟

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
دورت بگردم من گیلانم ،الانم دکترروماتولوژی مارو فرستاد پیش خون ،اونجا گفت esr بالاست الان این میگه ن ...

عزیزم بیماری پدر من mds که یک سرطان خون نادر هست 

دخترم هم تومور داخل پاش بود

عزیزم وقتی توی آزمایش خون علائم مشکوک کننده پایین بودن یا بالا از حد بودن هموگلوبین گلوبول قرمز و سفید و آهن خون هر کدوم از اون ها رو ببین و علامت های نگران کننده آزمایش مغز استخوان میگیرن که دلیل کم کار کردن یا بیش از حد کار کردن مغز استخوان رو متوجه بشن و خدایی ناکرده اگه سرطانی باشه اونجا اسمش مشخص میشه و یه جواب داره که ۱ هفته بعد میاد و جواب اصلی ۱ ماه بعد

عزیزم بیماری پدر من mds که یک سرطان خون نادر هست  دخترم هم تومور داخل پاش بود عزیزم وقتی توی ...

بنظر شما من کجا اون نمونه گیری مغزاستخوان رو انجام بدم؟؟داخل مطب یا تو بیمارستان دولتی؟؟جسارتا شما کجا انجام دادین اگه یادتون هست بمن بگین خدا خیرتون بده

بنظر شما من کجا اون نمونه گیری مغزاستخوان رو انجام بدم؟؟داخل مطب یا تو بیمارستان دولتی؟؟جسارتا شما ک ...

عزیزم من اون بالاتر گفتم برای دخترم خصوصی برای پدرم دولتی ولی چون بیمارستان فوق تخصصی سرطان بود خیلی خوب بود و راحت براش انجام دادن برای دخترم هم خوب بود ببین بستگی به بیمارستان های دولتی شهرتون خوب باشه یانه؟

نمونه گیری رو همیشه داخل بیمارستان انجام میدن حالا یا خصوصی یا دولتی به هیج وجه داخل نظر انجام نمیشه خطرناکه 

عزیزم من اون بالاتر گفتم برای دخترم خصوصی برای پدرم دولتی ولی چون بیمارستان فوق تخصصی سرطان بود خیلی ...

دورت بگردم ببخش منو خودت ک میدونی چقدرنگرانی دارم بخاطر همین سوالات تکراری پرسیدم ،دولتی شهرما خوب نیس ،همون خصوصی بهترین گزینه ست برام 

ممنونم ک با حوصله برام نوشتی برات صلواتدمیفرستم خدا عزیزانت رو حفظ کنه قشنگم

دورت بگردم ببخش منو خودت ک میدونی چقدرنگرانی دارم بخاطر همین سوالات تکراری پرسیدم ،دولتی شهرما خوب ن ...

نه عزیزم خواهش میکنم میدونم هر وقت انجام دادید بگید چیشد ممنون بله بهتره برید همون خصوصی که کمتر اذیت بشن