گاهی فکر میکنم خدا چطور تصمیم گرفت تو را به من هدیه بدهد. درست وقتی که دلم پر از سکوت و دلتنگی بود، تو مثل نوری از آسمان آمدی ،آرام، مهربان و کامل 💙تو هدیه ی خالص خدا به منی، آرامشی که هیچوقت از بودنش سیر نمیشوم🫂🫀 قول میدهم همیشه مراقبت باشم، پابه پای تو، کنار تو در هر لحظه، در هر نفس، بدان که من هستم بی منت، بی قید و شرط... عشق من، دنیای من ❤F❤ آسمون به زیبایی ماهش مینازد ومن به تو همسرم🤍🧸😍💍️
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
کلا ربطی ب مادرشوهر نداره... مامان خودمم بود دیگ زنگ نمیزدم. 😬 منتظر میموندم خودش زنگ بزنه
تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم.... بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....
لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده