2777
2789
عنوان

سگ و گربه

70 بازدید | 8 پست

بچه ها من چند وقت پیش(حدود یک ماه پیش) یه سگ آوردم خونمون و کلی باهاش رفیق شدم و شبا کنار خودم میخوابید ولی مشکل اینجا بود که خییییلی شیطون بود و همه چی رو پاره می‌کرد و ....

واسه همین خانوادم گفتن ببرش پیش خواهر و برادرا و مامانش و منم این کارو کردم. چون راستیتش با اینکه دوستش داشتم ولی خودمم خسته شده بودم.

خلاصه مامانم هی دلداری داد که اون جاش بهتر از اینجاست و میره با خواهر و برادراش بازی میکنه و ....

منم آروم شدم

الان میخواستم گربه بیارم و چند گربه رو اوکی کردم تا یکیشو بیارم.

اما دیشب مامانم بهم گفت که اون روزی که تینا(سگم) رو بردی پیش خانوادش تا دوروز خودشو قائم میکرده و صاحب اصلیش فکر کرده شاید رفته از اونجا ولی بعد میبینن از بین وسایلا یه چیزی تکون میخوره و میفهمن هنوز نرفته

خلاصه میارنش و کلی نازش میکنن تا بلخره یکم غذا میخوره و میره پیش خانوادش.

الان واقعععااااا دودل شدم و داشتم میگفتم چقدر من بی رحمم که این کارو کردم

الان واقعااا نمیدونم کدومو بیارم.

نظر شما چیه؟؟؟؟

دقیقا بی رحمی که اینکارو کردی فقط کسیکه سگ داره میفهمه تو چه لمو خیانتی کردی و چقدرزررر خودخواهی ،بهتم میخواد بر بخوره بخوره ولی واقعا خودخواهی ، حیوون دیگه ایو بدبخت نکن وقتی قراره حوصلت سر بره ازشون 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم شما قابلیت سرپرستی از هیچ حیوون خونگی سگ گربه طوطی و غیره رو نداری. مگه عروسکت بود که اوردی بعد حوصلت نکشید بردی پس دادی . خیلی بی وجدانی اینکارو نکن دیگه. گربه خیلی شیطنتش بیشتره تازه 

عزیز هیچی نیار هر حیوانی زحمت و سختی زیاد داره شما هم مشخصه تواناییش رو نداری

هم خودت رو اذیت میکنی هم حیوون رو

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

دقیقا بی رحمی که اینکارو کردی فقط کسیکه سگ داره میفهمه تو چه لمو خیانتی کردی و چقدرزررر خودخواهی ،به ...

فقط تو خوبی دختر پیغمبر بقیه بدن

محض اطلاعت سگمو آوردم ۴ ماهم هست که پیشمه

فوضولیش هم به افرادی مث شماااا نیومده میخواد بهت بربخوره میخواد نخوره مهم نیسن 

عزیزم شما قابلیت سرپرستی از هیچ حیوون خونگی سگ گربه طوطی و غیره رو نداری. مگه عروسکت بود که اوردی بع ...

تو مگه جای من بودی؟

اگه می‌دیدی چیکار‌ می‌کرد میفهمیدی

الان ۱۰ میلیون هزینه کردم که یه مربی براش بگیرم خدارشکر خیلی آروم شده

عزیز هیچی نیار هر حیوانی زحمت و سختی زیاد داره شما هم مشخصه تواناییش رو نداری هم خودت رو اذیت میکنی ...

توانایی رو که از نظر مالی خدارشکر دارم هر ماه ۶ میلیون خرجشه پول واکسن و قرص و غذا خشک و چکاپ و ....

نوش جونش

الانم نه اذیت نمیشم🤗

توانایی رو که از نظر مالی خدارشکر دارم هر ماه ۶ میلیون خرجشه پول واکسن و قرص و غذا خشک و چکاپ و .... ...

از نظر هزینه نگفتم

از نظر زحمت و نگهداری و مسیولیت پذیری

اگه اوکی شدین ک خوب شد و خداروشکر

چون سگ حیوان حساسیه 

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست