2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم ... ؟

53 بازدید | 7 پست

یه پسر مسئولیت پذیره 

و خسیس هم نیست 

چجوری امتحانش کنم 

راهکار بدید 

پولدارم نیست اونقدر ولی می‌خوام سطح مسئولیت پذیرش بسنجم ؟؟ برام مهمه 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

من یبار خواستم یکیو امتحان کنم که خسیس نباشه چون شک کرده بودم بهش گفتم اینقدر پول لازم دارم اول ماهم بود بعد یهو عکس از موجودی همه ی حساباش فرستاد که خالیه پول ندارم🤣🤣🤣گدا صفت بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین تو نمی‌تونی با یه بار بفهمی که طرف واقعاً مسئولیت پذیره یا نه با با گذشته چند ماه متوجه میشی �مسئولیت پذیری یعنی وقتی از دستش ناراحتی هرجور شده از دلت در بیاره وقتی از چیزی خوشت میاد اگه در توانش هست برات بخره مسئولیت پذیری یعنی مراقب حرفاش باشه که با حرفاش دلتو نشکونه مسئولیت پذیری یعنی پایبند بهت باشه و تعهد داشته باشه وقتایی که پریودی و اعصاب نداری قربون صدقت بره و آرومت کنه اگه یه روزی با یکی دعوات شد پشتت باشه کنارت باشه اگه اینا رو داره پس مسئولیت پذیره

می‌دونم که میشه ✨

ببین تو نمی‌تونی با یه بار بفهمی که طرف واقعاً مسئولیت پذیره یا نه با با گذشته چند ماه متوجه میشی �م ...

افرین مرسی ک نوشتی 

منم شک کردم راستش 

فک میکردم هست الان میگم باید دقیق تر نگاه کنم 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
من یبار خواستم یکیو امتحان کنم که خسیس نباشه چون شک کرده بودم بهش گفتم اینقدر پول لازم دارم اول ماهم ...

😂😂😂 خواهر شانس نداشتی 

مرد خسیس بدرد نمیخوره فرار کردم😂

واقعا بدرد نمیخوره 

من نمیتونم بگم این خسیسه فقط می‌خوام مطمئن باشم مسئولیت پذیره شک کردم بهش