2777
2789
عنوان

بنگاه دار سرم کلاه گذاشته

242 بازدید | 15 پست

من ی خونه دیدم قبل قرارداد همه چی درس بود وقتی قرارداد بستم حتی قفل در برده همه چی خراب تحویل داده

۳ هفته است نمیاد درست کنه صاحب خونه

مالک اشنای بنگاه داره .... 

دیشب دعوامون شد گفتم من ۳ هفنه جا مکان ندارم پولم رسیده خودم انجام دادم نصفش بقیش چی 

با دعوا و قلدر بازی میگ پولت میدم برو 

گفتم کلاه سرم گذاشتید خونه درست تحویلم باید میدادی

الان ک میرم بنگاه واس فسخ میگ خودت باید دوتا کمسسون دیگ هم بدی میگم شما باید پول کمسیون منم بدی ک بهت دادم روم میخنده 

تو قرارداد ذکر شده در صورتی ک خونه خراب باش بر عهده صاحل خونس درصورتی ک درست نکنه من میتونم فسخ کنم با خسارت الان بنگاه دار انداخته گردن من ک تو خودت داری فسخ میکنی باید ی پولی هم بدی 

وای خدایا چقدر فشار به آدم میاد

عزیزم‌نمیتونی بری اصناف شکایت کنی؟

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدایا چقدر فشار به آدم میاد عزیزم‌نمیتونی بری اصناف شکایت کنی؟

گفتم میرم شکایت میکنم ومیل میگیرم میگه برو شکایت کن 

منم میگم خودش دبه کرده نخواسته اینجوری کرایه یک ماه هم علاوه دوتا کمسیون ازت میگیرم

بستگی به قرادادتون داره 

ولی مطمئن باش مواردی تو قرارداد نوشتند که به نفع خودشون هست 

و شما بدون اینکه متوجه معنی کلمات و عبارات باشی و حتی حداقل یک بار اون قرارداد را درست خونده باشی، امضاء زدی 

گفتم میرم شکایت میکنم ومیل میگیرم میگه برو شکایت کن  منم میگم خودش دبه کرده نخواسته اینجوری کر ...

بزار بگه برو اتحادیه

داوود احمدی هیچوقت نمیبخشمت  من ب تمام چیز هایی ک میخواهم میرسم نه فورا ولی حتما  متاهل و صدالبته متعهد💍مامان دوتا پسر خوشگل
خدا به دادت برس با بد جماعتی در افتادی مملکت بی در پیکر که شکایتم کنی کلی باید هزینه کنی و خیلی طول ...

خدا کجا بود اینها روز ب روز دارن بدتر میش

گفتم شکایت میکنم میگ هزینه دوبرابر باید بدی نسبت ب خرجی ک کردی 

ب هیچ جا هم نمیرسی

گفتم میرم شکایت میکنم ومیل میگیرم میگه برو شکایت کن  منم میگم خودش دبه کرده نخواسته اینجوری کر ...

فکر نکن وکیل برات کاری می کنه 

قول بهت میده پولت را هم می گیره، هیچ کاری هم ازش برنمیاد 

بنگاهی جایی نمی خوابه که آب زیرش بره 

خودش د.. وث روزگار هست 

اگه شکایت کنی فکر میکنم به حقت برسی. بعضیا الکی میگن برو شکایت کن که تو فکر کنی هیچی توش نیست و پاپس بکشی.

ما خودمون چندسال پیش صاحبخونه بدی داشتیم ازش شکایت کردیم خسارت هم خورد و کرایه ماه اخر رو ندادیم دیگه بهش. میتونستیم یه چیزی هم ازش بگیریم ولی شوهرم بخاطر خدا ازش گذشت. قبلش هرچی میگفتیم شکایتت رو میکنیم عین خیالش نبود ولی بعد فهمید 

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃