خواب دیدم تو یه باغ با خونواده و دوستم که باهاش کات کردم و خوانوادش باهم نشستیم چن تا تاب هم هست یه تاب دونفره هم هست که سقف و در داره چن تا پسر توش هستن بهشون گفتیم بیاین بیرون نیومدن درو باز کردیم یه دفه یه نامه دفتر و چاقو و اینا هست و یه چیز پزشکی هم بود مثل از اینا که گلوله تفنگ رو باهاش در میارن بعد فهمیدم تو خواب که اون پسره روانی بوده و خودکشی کرده معنیش چیع
؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..
؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..