2777
2789
عنوان

مژه بیایییییددددد

63 بازدید | 6 پست

با کاشت مژه میتونم وضو بگیرم ؟؟؟؟

مژه معمولی چی ؟مژه متری که خود آدم میزاره 

اگه ریمیل نزنم فقط مژه متری ها رو بزارم وضوم قبوله ؟.

چون نامزدم خوشش میاد میخام بزارم موقعی که میرم پیشش

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وضو باطله چون که از چسب استفاده می‌شه ، به جاش هر شب روغن کرچک بزن به مژه‌هات حسابی بلندش می‌کنه برای من که نتیجه داد خیلیا هم این کارو کردن واقعاً نتیجه گرفتن

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
وضو باطله چون که از چسب استفاده می‌شه ، به جاش هر شب روغن کرچک بزن به مژه‌هات حسابی بلندش می‌کنه برا ...

ممنون عزیزم

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
وضو باطله چون که از چسب استفاده می‌شه ، به جاش هر شب روغن کرچک بزن به مژه‌هات حسابی بلندش می‌کنه برا ...

بعد اگه مژه بکاری به خاطر اینکه چسبش از مواد شیمیایی هستش و مانع میشه که به پوستت آبرسانی بشه باعث ریزش مژه‌های خودت می‌شه و به مرور می‌بینی که مژه‌های خودت کم پشت شده 

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
ممنون عزیزم

خواهش می‌کنم عزیزم