2777
2789
عنوان

بچم فرنی نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 6764 بازدید | 69 پست
بیارید خودتون بخورید البته میوه یا چای 😉  با فاصله کم. یکبار هم صداش کنید بیاد بخوره.  دن ...

بچه 5 ماهه؟

من پسرم سه سال و نیمشه هنوز باید دنبالش کنم و هنوز انقدر نمی فهمه باید خودشو سیر کنه .

بعد به بچه ی 5 ماهه بگه بیا بخور

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۱ ق مربا خوری آرد برنج و با آب مخلوط میکنم میذارم روی شعله غلظتش مناسب شد میذارم یکم خنک تر بشه م ...

اصلا شکر و نبات استفاده نکن بچه رو به چیزای شیرین عادت نده 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه 5 ماهه؟ من پسرم سه سال و نیمشه هنوز باید دنبالش کنم و هنوز انقدر نمی فهمه باید خودشو سیر کنه . ...

نباید ددنبالش کنید عادت کرده.  

بچه ها معدشون کوچیکه زود پر میشه زود خالی.  اما صبرتون رو زیادکنید.  نگذارید غذا دادن به بچه وسیله بازی و جلب توجه  بشه.  وگرنه بزرگ هم شد شما باید براش لقمه بگیرید.  یاد می گیره زود قهر کنه و غذا نخوره تا شما حرف گوش کن بشید.  

نباید ددنبالش کنید عادت کرده.   بچه ها معدشون کوچیکه زود پر میشه زود خالی.  اما صبرتون رو ...

عزیزم از همین الان که مبخوام شرکع کنم چطور مدیربت کنم بد غذا نشه، من از اصرار و خواهش متنفرم

حالا من یجا خوندم باید روتین داشته باشی، مثلا ساعت خاصی تعداد دفعات خاصی، دکتر شما گفته ۲۰ بار هم تع ...

دکتر پسر فوق گوارش بود واسه همین عوق زدنا بردمش. وقتی زورشون نکنی که بخورن خودشون یه مدت بعد شروع میکنن. وبسایت دکتر ناصر افضلیان قسمت شروع تغذیه تکمیلی جدول غذایی هر ماه و نکات مربوطه رو اورده

عزیزم از همین الان که مبخوام شرکع کنم چطور مدیربت کنم بد غذا نشه، من از اصرار و خواهش متنفرم

فعلا از یک زیر انداز خاص  استفاده کنید.  کم کم شرطی میشه.  خودتون هم برای خوردن از اون زیر انداز استفاده کنید.  حتی چای رو روی اون بخورید.  نی نی رو بیارید پیش خودتون تا ببینه خوردن و نوشیدن را.  سعی کنید اون چیزی می خوره شما هم بخورید.  مثلا او  فرنی  شما میوه بی خطر یا چای .  انگور و...  نباشه.  موز و سیب خوبه.  خصوصا تا وقتی دندون نداره.  

غذا خورد غذا و زیر انداز را جمع کنید.  رو زمین نباشه.  

فعلا از یک زیر انداز خاص  استفاده کنید.  کم کم شرطی میشه.  خودتون هم برای خوردن از او ...

فعلارو تمیز خورن سخت گیری نکنید.  با خوش اخلاقی باشه.  دعوا نباشه.  با دست خورد هم چیزی نگید