2777
2789
عنوان

یبوست نوزاد

1759 بازدید | 17 پست

سلام مامانای گل یه مشورت میخوام ازتون نوزادم یه ماه و نیمشه دو روزه تقریبا شکمش کار نمیکنه و پی پی نکرده طفلک خیلی زور میزنه و فقط باد ازش خالی میشه و از درد به خودش می پیچه و گریه میکنه خواهشا بگید چیکار کنم شکمش راه بیفته دلم خیلی میسوزه😢

عزیزم دختر من اینجوری بود چون شیرخشکی بود فهمیدم از شیرشه سنگینه ، شما هم اگه شیرخشکیه عوض کن شیرشو اگه شیر خودتو میخوره چیزای ملین بخور از شیرت به نی نی هم میرسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم نوک ق چایخوری ترنجین تو یه کم آب‌جوش خیس کن بعد 20 دقیقه از صافی رد کن با کمی آب ولزم مخلوط کن بهش بده بعد یه ساعت شکمش کار میکنه، با روغن زیتون شکمش را ماساژ بده جهت عقربه ساعت و کمی به مقعد بمال 

عزیزم دختر من اینجوری بود چون شیرخشکی بود فهمیدم از شیرشه سنگینه ، شما هم اگه شیرخشکیه عوض کن شیرشو ...

شیر خودمو میخوره عزیزم چی بگم والله سعی میکنم تغذیه رو رعایت کنم ولی نمیدونم چش شده

سلام عزیزم نوک ق چایخوری ترنجین تو یه کم آب‌جوش خیس کن بعد 20 دقیقه از صافی رد کن با کمی آب ولزم مخل ...

ترنجبین رو باید برم عطاری بگیرم امروز ولی روغن زیتون رو الان انجام دادم خدا کنه جواب بده 

سلام عزیزم  گل محمدی هست که عطاری ها میفروشن بگیر بجوشون با یه ذره نبات سفید، اندازه یکی دوتا ...

سلام ممنون عزیزم خداروشکر گل محمدی دارم تو خونه انجامش میدم حتما دعا کنید جواب بده

عزیزم بچتون خوب شد

سلام عزیزجان بالاخره روغن زیتون جواب داد دیروز ‌‌شکمشو با روغن ماساژ دادم غروبی خداروشکر خالی کرد ولی خب باید تکرار کنم تا کلا خوب شه چون هنوز زور میزنه واسه پی پی کردن