2777
2789
عنوان

دمای بدن نوزاد

518 بازدید | 9 پست

سلام مامانا

ی سوال دارم دمای بدن نوزادتون چنده؟ 

تو نت خوندم زیر 36 درجه هیپوترمی محسوب میشه، من بچم 4 ماهشه، با دماسنج دیجیتالی اندازه میگیرم، دماسنجمم درسته. ولی همیشه بین 35.2 تا 36.1 هست

اصلا کم پیش میاد بره رو 36. بیشتر وقتا همون 35. شب زمان خواب که 34 هم میشه اما بچه نه کاهش سطح هوشیاری داره نه مشکلی داره، سر تایمشم برای شیرخوردن پامیشه. الان لباساشو بیشتر کردم جوراب پاش کردم طفلک از گرما هلاک شده میفهمم گرمشه و کلافه اس ولی دمای بدنش نهایت شده 35.8

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای جوراب چرا میپزه بیچاره لازم نیس اصلا

بابا میگن دمای بدنش نباید از 36 پایین بیاد، بچم مثل خودم گرماییه، ترسیدم گفتم اگر دمای بدنش بیاد پایین مشکلی پیش میاد

اگه شیرش رو بطور مرتبط میخوره و خواب راحتی داره جای نگرانی نیست واکسن چهارماهگیش زدی؟ 

چند روز دیگه اس، هنوز زمانش نرسیده، آره خوابش خوبه، خودشم سر تایم شیر بیدار میشه

سلام عزیزم تاپیکای بعد زایمانتون رو دیدم اینکه بسلامتی زایمان کردید و بچه تون سالمه خوشحال شدم ،شرایط منم الان اینه که تو ۲۷هفته گفتن حجم آب دور بچم ۲۵٫۷هست و قند ندارو همه چی خودم و بچه سالمه ...باز نگرانم خدای نکرده بچم مشکلی داشته باشه ،شما بعد جریان زیاد بودن دور جنین چ اقدامی انجام دادید؟بعدش کم شد یا نه ؟زایمان زودرس نشدین و....ممنون میشم ی هیستوری از شرایط اون زمانتون بذارید ❤️❤️