سلام خانم من ماه قبل باردار بودم که تو شش هفتگی سقط شد قبل سقط سنو گفت باردار نیستی که آزمایش بتا تکرار کردم گفت بارداری به خونریزی افتادم رفتم سنو واژینال دادم گفت سقط شده چیزی نمیبینم و تا اومدم خونه رفتم حموم جنین افتاد دیدمش البته صبحش جفت افتاد و عصر جنین دیگه نرفتم سنو بقایا بدم گفتم جنین به این درشتی ندیدن دیگه چی میخوان ببینن ب نظرتون چکار کنم خیلی لازمه سنو واژینال برم یا نه؟
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
اتفاقا از بعد سقط گرمی خیلی میخوردم الان یک ماه شد که سقط کردم
شیر زردچوبه ناشتا وقتی پریوذی بخور