2777
2789
عنوان

بابای سختگیر

453 بازدید | 48 پست

با پدری که نمیزاره واسه یه شب تو عروسی ناخن مصنوعی گذاشت باید چجوری رفتار کرد ؟ 

جمعه عروسی داریم ولی شاید باورتون نشه برای اولین بار می‌خوام ناخن مصنوعی بزارم برا چند ساعت ولی نمیاره 

من چه کنم؟

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ناخون خودتو ژل بزن بعد بگو لاک زدم نگو ژلیش کردم حرف زد دعوا کن..والا منم ی مدت تو خانواده عهد بوقی بودم ن میزاشتن من ارایش کنم و تیپ بزنم نه مامانم بنده خدا به خودش برسه اینجور مردارو باید تو روشون وایسی

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

پدرمنم سختگیربودزمان مجردیم

بنظرت راه نجات مون چیه؟ 

بخدا دیگه اعصاب نمونده برام 

دیروز رفتم لباس بخرم فقط دوتا رنگ قرمز و مشکی داشت 

از ترسم زنگ زدم گفتم کدومو بخرم 

گفت مشکی 

با بیست سال سن افسردم کرده

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

خوب نزار آسمون به زمین نمیاد که گاه خودمون برای خودمون مشکل میتراشیم آخه دختر خوب ناخن مصنوعی ءذاشتن قشنگه ولی وقتی بابات میگه نزار نمیخاد آسمون و زمین را به هم بریزی بگی حق با منه که

ناخون خودتو ژل بزن بعد بگو لاک زدم نگو ژلیش کردم حرف زد دعوا کن..والا منم ی مدت تو خانواده عهد بوقی ...

بخدا دیگه اعصابمو خورد کرده 

دیشب انقد گریه کردم که چشام درد گرفت 

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
بخدا دیگه اعصابمو خورد کرده  دیشب انقد گریه کردم که چشام درد گرفت

من ک هنوزم اثار افسردگی مجردیمو دارم...گریه نکن این کاری ک گفتمو بکن ناخونت قشنگ تر درمیاد تا مصنوعی

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

خوب نزار آسمون به زمین نمیاد که گاه خودمون برای خودمون مشکل میتراشیم آخه دختر خوب ناخن مصنوعی ءذاشتن ...

اخه مشکل من فقط این نیس که 

من رنگای شاد مثل قرمز، سرخابی ، زرد و.... نمیتونم بپوشم 

چرا چون تابلو میشم 

مانتو بالای زانو حق ندارم بپوشم 

یه رژ ساده حق ندارم بزنم 

همش بخاطر حرف مردمه 

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

خوب زیادی درجزییات خودتون قرارش میدین حساس‌تر میشه کاری که واقعا حساسه انجام ندین نیازی نیست درجزییات همه چیزای ریز ایشونو قراربدین اما چیزایی که میدونید اذیت میشه انجام ندین