2777
2789

دیروز توی خیابون یکی اومد پیشم که برای بردارش منو خاستگاری کنه خیلی هم تعریف کرد و فلان 😂😐

به زور میخاست شماره خونمون رو بگیره 

منم گفتم دوست پسر دارم 😐 گفت اشکالی نداره بزار بیاییم مقایسه کن ببین کی بهتره 😐😂

گفت شغل دوست پسرت چیه ؟گفتم دکتر 

دستمو گرفت گفت دروغ نگو می‌دونم داری بهانه میاری .منم فرار کردم 😂😂😐😂😂😐

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خطرناک بوده بهتر شماره ندادی فقط اینکه خنده گذاشتی متوحه نمیسم الان خوشت اومده یکی در این حد ...

برام خنده دار بود این رفتار ها تو خیابون . منم زرنگی کردم دیدم اینطور می‌کنه فرار کردم 😐

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
وا مگه الانم از خیابون دختر پیدا می کنن  قدیما اینجوری بود که

وای منم تعجب کردم 

من از زنایی که تو کوچه خیابون دنبال زن واسه پسرشون میگردن متنفررررم

اینا همونایی هستن که هزارتا خونه رفتن واسه پیدا کردن دختر واسه شازدشون. آخرشم رو هرکدوم یه عیبی گذاشتن

من از زنایی که تو کوچه خیابون دنبال زن واسه پسرشون میگردن متنفررررم اینا همونایی هستن که هزارتا خون ...

اره منم