2777
2789

خوابم نمیبره راستش این تاپیک رو زدم بقیه هم استفاده کنن 

از هر محصول آرایشی_ بهداشتی که راضی بودید بگید  حتی از محصولاتی که راضی نیستید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پوست من به شدت پوسته پوسته می‌شد بعد از میکاپ 

از کرم پودر و پنکک ایرانی لی لی نایت استفاده کردم عالی بود

فوق العاده سبک با پوشش دهی فووووق العاده 

رد تتو رو کاملااااا کاور میکنه

رژ های مای  هم عالین

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

کرم مرطوب کننده مدیلن برام فوق العاده عالی بود   برند درمالیفت برام سنگین بود و خوشم نیومد 

برند مای مدل جوجوبا هم راضیم 

الان سی گل دارم با بوی شاه توت فوق العاده سبک  و خیلی بوی خوبی داره  راضیم ازش 

شوینده مورد علاقه م پن هست 

پن پرودرما و درمالیفت رو خیلی دوست دارم   اخیراً پن فیس دوکس خریدم دیگه نمی خرمش  بوی عطر گودگرل رو داره و من برای شوینده راحیه دار تیز نمی پسندم 

کرم روشن کننده هیدرودرم استفاده کردم  حجم کمی داره اما واقعا عالیه زود جذبه و بافت ژل کرم داره

برند سینره هم خریدم  جذب نمیشه و خیلی رقیقه 

برند نئودرم بافت کرم و اصلا جذب نمیشه   فقط بوی خوبی داره 

برند فیس دوکس مدل ویتامین سی رو خیلی راضیم و چندین باره خرید میکنم   

کرم روشن کننده سی گل رو اصلا خوشم نیومد  جذب نمیشه هیچ  ،میماسه و خیلی سنگینه 

کرم دور چشم سینره داشتم  برای رفع گودی ناشی از شب بیداری و استرس خوب بود  اما برای رفع تیرگی کاری نکرد 

برند فیس دوکس هم داشتم مدل ویتامین سی  ازش راضی نیستم   

برند درمالیفت و سرم راکوتن الان دارم   هر دو زود جذبن و الان زوده بگم خوبه یا بد    تا ببینم چی میشه 

سی سی کرم فارماسی عااالیه👌هم سبکه هم پخشش خوبه.ویتامین سی مدیلن هم بدنیست.آبرسان کپسولی نیتروژینا ژل شستشو نیتروژینا ازایناهم راضی بودم..دورچشم سی گل بدنیس هیدوبست نیتروژینا تعریفشوخیلی شنیدم.تونر سینره هم راضیم.ضدآفتاب مای و درماتیپیک هم راضیم درماتیپیک بدون رنگش واسه استفاده روزانه خیلی خوبه سبکه