fa_fat مدیر عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 2047 عنوان کبودی بعد از ژل لب لطفا جواب بدید | مشاهده متن کامل بحث + 43754 بازدید | 46 پست دیروز ژل تزریق کردم دفعه اولم بود همون لحظه لب بالام کبود شد و اندازه ی نخود افتاده شد کبودیه شدید سیاه نیست ولی خیلی کبوده کمپرس گزاشتم صبح پاشدم دیدم بالای لبم کبود شده باز کمپرس گزاشتم اون رفته ورم اون قسمت کبودم رفته میترسم خطرناک باشه لطفا اگه کسی اطلاع داره بگه طبیعیه یانه تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت 1402/06/28 | 03:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anna_p عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 147 وای مرسی میشه عکسی که گزاشتم و ببینی این برا امروزه که ۲۴ساعت شده یکم ورمش خابیده رنگش داره میره سمت ... چیزی نیس پترسچچ ساکت اما پر هیاهو... .
fa_fat مدیر استارتر عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 2047 قرص ضد تبخالم بخور خودش فقط گفت سفالکسین و اناهیل بخور بدون نسخه بخورم ضد تبخالو مشکلی نداره؟ تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
anna_p عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 147 چیزی نیس پترسچچ چیزی نیس نترس ماله من کلا سیاه بودش ساکت اما پر هیاهو... .
anna_p عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 147 عروق خونیتو پاره کرده چن روز دیگه ام سیاه میشه خون مردگیت . اصن نترس دستکاری ام نکنش ساکت اما پر هیاهو... .
fa_fat مدیر استارتر عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 2047 چیزی نیس پترسچچ برای شما قسمتایه دیگه لبتون هم کبود شد بعدش؟چندروز طول کشید تابره اگه عکسی دارید ازش پیشه لطفا بزارید؟ تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
anna_p عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 147 من انقدر ورم و کبودی داشتم که اصن تا یک هفته نمی تونستم دهنمو باز کنم چیزی بخورم حتی ساکت اما پر هیاهو... .
anna_p عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 147 برای شما قسمتایه دیگه لبتون هم کبود شد بعدش؟ چندروز طول کشید تابره اگه عکسی دارید ازش پیشه لطفا بزا ... نع عزیزم از کبودیم عکسی ندارم ولی کلا گفتم فقط خیالتو راحت کنم اون بلای که سره من اومد یک هزارمش برا تو نشده خیالت راحت ساکت اما پر هیاهو... .
fa_fat مدیر استارتر عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 2047 نع عزیزم از کبودیم عکسی ندارم ولی کلا گفتم فقط خیالتو راحت کنم اون بلای که سره من اومد یک هزار ... مرسی لطف کردی واقعا خیالم راحت شد ایشالا که ۳ ۴ روزه بره راحت شم فقط تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
mahdiehmoeii عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 613 من دوستم تهرانه رفت کلینیک ماهرو زد باز اینم 5 6 روز ورم داشت
romanam عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 284 اینجوریه الان عزیزم این طبیعی نیست کبودی من روی لب بود نه اونجا پیش دکتر زدی ؟
صدسالتنهایییییی عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 9396 خودش فقط گفت سفالکسین و اناهیل بخور بدون نسخه بخورم ضد تبخالو مشکلی نداره؟ من همون روز ک میخواستم برم انجام بدم یکی خوردم فرداشم یکی،،،عوارضی ک نداره واسه اطمینان بخور ولی تا دو روز روزی یکی فقط باید بخوری
21soomi عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 516 تو جواب یکز از دوستان گزاشتم عزیزم میشه چک کنی اگ اطلاع داری توضیح بدی شماهم نه عزیزم این اصلا عادی نیس من خودم یه ماه ژل زدم اصلا اینجوری نشد کبودی داشت ولی اصلا تا این حد نه حتما برو پیش دکترت
fa_fat مدیر استارتر عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 2047 عزیزم این طبیعی نیست کبودی من روی لب بود نه اونجا پیش دکتر زدی ؟ اره گفتن پارگی مویرگه از دیشب ورمش خابیده کبودی کم شده دیگه کمپرس نزاشتم الان درست شده یکم تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
fa_fat مدیر استارتر عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 2047 نه عزیزم این اصلا عادی نیس من خودم یه ماه ژل زدم اصلا اینجوری نشد کبودی داشت ولی اصلا تا این حد نه ح ... رفتم گفتن که ۳ تا ۴ روز صبرکن نرفت بیا انزیم میزنم و پولی که پرداخت کردی هم پس میدم فعلا ک بهترشدخ امروز ۲ روز شد تا فردا ببینم خوب میشه یانه تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت