fa_fat مدیر عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 2047 عنوان کبودی بعد از ژل لب لطفا جواب بدید | مشاهده متن کامل بحث + 43688 بازدید | 46 پست دیروز ژل تزریق کردم دفعه اولم بود همون لحظه لب بالام کبود شد و اندازه ی نخود افتاده شد کبودیه شدید سیاه نیست ولی خیلی کبوده کمپرس گزاشتم صبح پاشدم دیدم بالای لبم کبود شده باز کمپرس گزاشتم اون رفته ورم اون قسمت کبودم رفته میترسم خطرناک باشه لطفا اگه کسی اطلاع داره بگه طبیعیه یانه تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت 1402/06/28 | 03:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
21soomi عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 516 رفتم گفتن که ۳ تا ۴ روز صبرکن نرفت بیا انزیم میزنم و پولی که پرداخت کردی هم پس میدم فعلا ک بهترشدخ ا ... انشالله که بهتر میشی
zaree1373 عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 913 سلام گل دختر چونه ام رو ژل زدم کبود شده کبودی لب شما رفت ؟خود به خود رفت؟
fa_fat مدیر استارتر عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 2047 سلام گل دختر چونه ام رو ژل زدم کبود شده کبودی لب شما رفت ؟خود به خود رفت؟ سلام عزیزم اره رفتم پیش ی دکتر دیگه گفتش عادیه بافت لب ایجاد میکنه بعضی وقتا ک اینجوری بشه بعد ۴ ۵ روز کامل رفت تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
zaree1373 عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 913 سلام عزیزم اره رفتم پیش ی دکتر دیگه گفتش عادیه بافت لب ایجاد میکنه بعضی وقتا ک اینجوری بشه بعد ۴ ۵ ر ... پس از منم میره ؟کبودی چونه ام افتضاحه
fa_fat مدیر استارتر عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 2047 پس از منم میره ؟ کبودی چونه ام افتضاحه والا من چونه رو نمیدونم چون تاجالا تزریق نکردم اما چندروز صبرکن بنظر من ک میره اگه نرفت حتما برودکتر چون خیلی ریسکیه کلا تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
elioa عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 4 اینجوریه الان عزیزم لبت اوکی شد چیی شد منم مثل تو شدم از داخل کبودی داده خوب میشه؟
so_d عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 2 سلام عزیزم اره رفتم پیش ی دکتر دیگه گفتش عادیه بافت لب ایجاد میکنه بعضی وقتا ک اینجوری بشه بعد ۴ ۵ ر ... عزمزمه من دیروز ژل زدم از برای شما خیلی بدتر شده فکر کنم مویرگها پاره کرده، این خوب میشه؟؟ یا باید آنزیم برنم؟؟
so_d عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 2 عکسم آپلود نمیشه اما یک طرف لبم کلا کبود سیاهه هم روی لبم هم از داخل .همون لحظه هم که زد خونریزی داشت و باد کرد یهو برای بقیه اصلا اینطوری نشده بود
inred عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 158 عکسم آپلود نمیشه اما یک طرف لبم کلا کبود سیاهه هم روی لبم هم از داخل . همون لحظه هم که زد خونریزی د ... عادیه واسه منم شده
fa_fat مدیر استارتر عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 2047 عزمزمه من دیروز ژل زدم از برای شما خیلی بدتر شده فکر کنم مویرگها پاره کرده، این خوب میشه؟؟ یا باید آ ... عادیه نگران نباش من رفتم از چندتا دکتر پرسیدم گفتن اوکیه تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
لنا۷۹ عضویت: 1402/11/18 تعداد پست: 901 عکسم آپلود نمیشه اما یک طرف لبم کلا کبود سیاهه هم روی لبم هم از داخل . همون لحظه هم که زد خونریزی د ... عزیزم کبودی لب شما رفت منم امروز زدم یه طرفم بشدت کبوده و ورم داره
زینب23امیدی عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2 منم دیروز نیم سیسی بالا نیم سیسی پایینفیلر لب زدم خیلی ورم و کبودی دارم