2777
2789

اصلاااااااا ب اون بی همه چیز دل نمیبندم اصلااااا کسیو تو زندگیم راه نمیدادم توی اون سن ک اونقدر عذاب نکشم

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ۱۷ سالمه ولی اگه برگردم به عقب و برم به سن ۱۶ سالگی خر نمیشدم و گول نمیخوردم ، گند نمیزدم به ان ...

منم میخواستم حرف تو رو بزنم گل گفتی 

دوستان باور کنید توی رل زدن هیچی نیس تورو خدا خودتونو وبرون نکنید به خاطر یه فانتزی عاشقانه خودتونو لبه پرتگاه نبرید تورو خدا 

هرکی پست منو میبینه بهش نصیحت نمیکنم ازش خواهش میکنم توی رابطه نره 

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
منم میخواستم حرف تو رو بزنم گل گفتی  دوستان باور کنید توی رل زدن هیچی نیس تورو خدا خودتونو وبر ...

ولی من گند زدم تو همه چیز و زندگیم .

خاک برسرم :/ از خودم متنفرم و خودکشی کردم بی فایده بود :)

من 19 سالمه اگ برگردم 16 رشتم تغیر میدادم همو موقع. باشگاه میرفتم تلاش میکردم قدم بلند شه زیاد وابستع گوشی نمیشدم کار میکردم، و تو اجتماع بیشتر میرفتم ب دوستم اعتماد نمیکردم  

ولی من گند زدم تو همه چیز و زندگیم . خاک برسرم :/ از خودم متنفرم و خودکشی کردم بی فایده بود :)

الهی بگردمت من خودم توی رابطه رفتم بد ویرون شدم کاش یکی بود بهم میگفت چیکار کنم کاش میتونستم برگددم عقب و با ی لاک علط گیر اشتباهمو پاک کنم 

گلم چرا خودکشی کردی؟

منم به خودکشی فک میکنم ولی وقتی مامانمو میبینم خواهرم پدرم و برادرمو و بقبه که میبینم میگم چرا خودکشی این دنیا که جز زجر عیچی ندیدم چرت گند بزنم به اونورم🙂

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
الهی بگردمت من خودم توی رابطه رفتم بد ویرون شدم کاش یکی بود بهم میگفت چیکار کنم کاش میتونستم برگددم ...

ببین

من امسال میرم کلاس یازدهم حسابداری در هنرستان فنی و حرفه ایی .

خب یه موضوعی را باید بهت بگم که من از بچگی علاقه خاصی به پزشکی داشتم و هنوزم دارم . هدفم همیشه این بود که پزشک بشم ، و همیشه درسخون بودم و سال هفتم معدلم ۱۹ و سال هشتم معدلم ۱۸ و اما سال نهم!

باید یه قسمتی بگم که از سال نهم ام هستش .

خب این رو میدونید که سال هفتم و هشتم و نهم روی هدایت تحصیلی تاثیر میزاره .

خب من توی سال نهمم یه اتفاق بدی افتاد .

من در سال نهم یکی از بزرگترین اشتباهات ام این بود که رویای پزشکی که داشتم رو به یکی از دوستانم گفتم و همونجا بود که ضربه بدی خوردم ، توی سال نهم من از طریق دوستم وارد یه رابطه با یه پسری شدم و ضربه بدی خوردم ، نمیخوام راجب اش زیاد صحبت بکنم چون حالم بدتر میشه و به سختی تونستم فراموشش بکنم ، از این ها بگذریم که هرشب اشک میریختم بخاطر اینکه منو گذاشت کنار و ... و دقیقا همون زمانی بود که من داشتم امتحان های هماهنگ نهم رو میدادم و متاسفانه نتونستم معدل خوبی بگیرم ، معدلم شد ۱۶ . و در هدایت تحصیلی رشته تجربی نیوردم 🥲💔

و همون دوستم که بهم ضربه زد تموم حرفاش دروغ بود و خودش درس میخوند و فقط بچه های درسخون رو توی دام دوست پسر مینداخت تا ضربه ببینند و خودش رفت رشته تجربی

🥲💔

نمیدونم چی بگم دیگه ولی حالم اصلا خوب نیس اما اینا بگم تحقیق کردم و دیدم که اگه دیپلم حسابداریم را بگیرم میتونم کنکور تجربی بدم اما حالم از خودم و سرنوشتم بهم میخوره از اینکه نتونستم تجربی بخونم و حسرت پزشکی ب دلم موند ... الان نمیدونم واقعا میتونم دروس تجربی را با کمک کلاس های کمکی بخونم و موفق میشم تو کنکورشون یانه. گاهی اوقات به خودم میگم دبیرستان های نمونه دولتی هستن یا دبیرستان های تیزهوشان و من اخه از فنی و حرفه ایی مگه پزشکی میتونم قبول بشم!

هر شب اشک میریزم با وسایل های اسباب بازی پزشکی که تو بچگی داشتم ، حتی یه کارت درست کردم که مثلا دانشکده پزشکی قبول شدم و هرشب فیلم های جراحی میبینم و با آهنگ غمگین اشک میریزم ، زندگیم داره میپاشه به هرکی میگم ناامیدم میکنه ولی من امید دارم پزشکی قبول بشم ، نمیدونم از این میترسم پزشکی حسرت بشه و بمیرم ..

واقعا خسته ام🥲💔

خودکشی هم با قرص کردم که معدم رو شستشو دادن و برگشتم به دنیای لعنتی 

من 19 سالمه اگ برگردم 16 رشتم تغیر میدادم همو موقع. باشگاه میرفتم تلاش میکردم قدم بلند شه زیاد وابست ...

منم قدم کوتاهه و الان 17 سالمه   

قدم 159 عه

مبتونم قد شما رو بپرسم؟

احساس میکنم هیچوقت بلند تر نخواهم شد  

ببین من امسال میرم کلاس یازدهم حسابداری در هنرستان فنی و حرفه ایی . خب یه موضوعی را باید بهت بگم ک ...

الهی فدات شم عزیزم ولی اینو بدون هرکس هرکاری با کسی کنه شک نکن تاوان پس میده به عینه با جفت چشام دیدم 

ولی من بهت میگم تو پزشکی قبول میشی چون هم تلاسشو داری هم داری میگی درس خون بودی 

منم به خاطر مشکلاتی که داشتم رفتم کارو دانش درس خوندم ولی عاشق روانشناسی بودم خیلی دوس داشتم بدم این رشته ولی خب معحزه خدا بود و منی که پول حتی کتابای انسانیم نداشتم که برم کلاس و... 

خلاصه جونم واست بگه از طریق کسی کتاب جور کروم کلا فک کنم من توی همشچند ماه خودمو ادماده کرده بودم واسه کنکور انسانی دهنم سرویس شد عیر کنکور انسانی باید امتحانای خودمم میرسوندم 

ولی واقعا روزای لعنتی و سختی بود ولی فقط اینکه قبول شم اینکه اونایی که بدمو خواستن تحقیرم کردن خوردم کردن اونی که لهم کرد فقط اینا بهم میگفت پیش برم چه شبا که گریه کروم ولی اخر شد من کنکور انسانی قبول شدم اونم شهر خودم رشته روانشناسی هیچکی انتطارشو نداشت حتی خودم ولی شد 

الان به این ارزوم رسیدم ولی هنوزنتونستم با ادمی که لهم کرد کنار بیام چون عمیقن و قلبن دوسش دارم رابطه خیلی بده خیلی ادمو وابسته میکنه ایشالله نصیب گرگ بیابون نشه ادمای بی صفت خدا خودش جواب دل شکسته همه رو بده منم همیتطور من امیدم به خداس که راهی جلو پان بخز کنه

دو سال و خورده ای توی این زشتم شدم قهرمان مامان بابا 

شدم خانمدکتر مامانم نمیدونی هروقت جلو بقبه میگه دخترم روانشنلسه و ویف میکنه چقد از خستگیا و اشکایی که اون روزا میریختم راصیم چقد خوشحالم خنده رو لباشاوردم 

اینا رو گفتم انگیره بگیری بری جلو 

درسته پزشکی و در واقعه تجربی از انسانی سخت تره ولی نشدنی نیس دختر 

دستتو بگیررو زانوهات و بلند شو تو میتونی پزشکی قبول شی 

به امید اینکه نایپتو یه روز ببینم که پزشکی قبول شدی گل دختر😘

الهی فدات شم عزیزم ولی اینو بدون هرکس هرکاری با کسی کنه شک نکن تاوان پس میده به عینه با جفت چشام دید ...

وای من چقدر انگیزه گرفتم .

خب چه رشته ایی بودی توی کارودانش؟

چقدر خوندی برای انسانی؟ اصلا ناامید نشدی؟

منبع داشتی و کلی کلاس رفتی درسته؟

وای حالم خیلی خوب شد🙂❤️🫂

خیلی قشنگ درکم کردی

ببین من امسال میرم کلاس یازدهم حسابداری در هنرستان فنی و حرفه ایی . خب یه موضوعی را باید بهت بگم ک ...

سلام خوبی ؟

منم 17 سالمه 

وقتی نهم بودم میخواستم تیزهوشان بدم

ولی دوستم نابودم کرد مثل تو

منو منحرف کرد از راهم

خودش قبول شد ولی من نه

و این نابودم کرد

خودکشی کردم

رد تیغم دارم و ادا نبودن اینا

واقعا زندگیم تاریک بود

ولی من الان نمیزارم یه ادم عوضی زندگیم رو نابود کنه

تو هم قوی باش مطمعنم به رویات میرسی

از الان زیست های دهم تا دوازدهم رو پرینت کن بخون

نو سایت allatv ویدیو های تدریس رو ببین تا برای کنکور اماده تر باشی

میدونم میتونی

نزار پزشکی فقط رویا بمونه برات  

وای من چقدر انگیزه گرفتم . خب چه رشته ایی بودی توی کارودانش؟ چقدر خوندی برای انسانی؟ اصلا ناامید ن ...

خوشحالم حالت بهتر شد یادم خودم انداختیم اون وقتا که چه روزای لعنتی گدروندم خیلی حالتو درک میکنم که داری چه میکشی 

من رشتم طراحی دوخت بود و بیشتر روزام الگوکشی داشتم فک کن هم درس خودم و هم کتابای انسانی رو میرسوندم 

من تقریبا درروز ۱۲ ۱۳ ساعت میخوندم هروقت خسته میشدم میگفتم نه کمه هر روز که کم میخوندم گربه میکردم میگفتم تنبلی کردم واقعا عداب اور بود 

چرا ناامیدم میشدم ولی مامانمو که نگاه میکردم کلی ادیت شد کلی پا به پام اومد تا کتاب جور کنم کلی پیش میموند خوراکی میاور تو اتاق واسم هی به بقیه میگفت تلوزیونو کم کن داره درس میخونه واقعا به زورم شده میکشوندم خودمو یه روز سر یه درس واقعا هرچی میخوندم نمیفهمیدم کتابه چی میگه واقعا نشیتم گریه کردم گفتم چرا تو کلم نمیره وقتی من حفطیاتم خوبه چرا نمیفهمم چی میگه 

درک میکنم روزای سختی میگدرونی ولی اگه هدفت پزشکبه تو بشقاب نمیدارن تقریمت کنن بجنگ واست این دتیا واسه چیزی که داری باید تلاش کنی تا به دست بیاری در تو دیده میشه میتوتی پس تلاش کن وقتی انقد دوس داری قبول شی شانستو امتحان کن منی که همش سر جم شاید ۴ تا ۵ ماه به کوب خوندم تونستم پس توام میتونی چون خیلی وقت داری دختر زرنگ باش برنامه بریز 

ولی یه ادم مهم زندگیم رو هیچوقت فراموشنمیکنم اقای کیانمهر اسمشو گفتم چون میخوام تودهنم هک شه یادمه یه روز صبح ساعت ۷ بود پیام دادم بهش اولاشراستش خیلی ناامید بودم ترسداشتم قبول نشم ولی اون هی هولم میداد که تو میتونی دختر گفتم تایمم کمه قبول نمیشم من نمیخوام الان کنکور بوم بهم میگفت مگه کنکور امسال با سال دیگه چه فرقی داره هرجا هست براش ار خدا یه دل پر ارامش یه زندگی راحت و بی مشکل میخوام اگر اون نبود قطعا اینجایی که میخواستم نبودم اون باعث شد یه چراع بشه توی راه تاریکم به این نتیجه رسیدم میگه ار تو حرکت از خدا برکت یعنی چی واقعا پیش رفتم دیدم خدا واقعا کمک میکنه کافیه من قدمی بردارم خدا ده تا جلوتر از من رفته  

امیدوارم موفقیتاتو ببینی گلم