الهی فدات شم عزیزم ولی اینو بدون هرکس هرکاری با کسی کنه شک نکن تاوان پس میده به عینه با جفت چشام دیدم
ولی من بهت میگم تو پزشکی قبول میشی چون هم تلاسشو داری هم داری میگی درس خون بودی
منم به خاطر مشکلاتی که داشتم رفتم کارو دانش درس خوندم ولی عاشق روانشناسی بودم خیلی دوس داشتم بدم این رشته ولی خب معحزه خدا بود و منی که پول حتی کتابای انسانیم نداشتم که برم کلاس و...
خلاصه جونم واست بگه از طریق کسی کتاب جور کروم کلا فک کنم من توی همشچند ماه خودمو ادماده کرده بودم واسه کنکور انسانی دهنم سرویس شد عیر کنکور انسانی باید امتحانای خودمم میرسوندم
ولی واقعا روزای لعنتی و سختی بود ولی فقط اینکه قبول شم اینکه اونایی که بدمو خواستن تحقیرم کردن خوردم کردن اونی که لهم کرد فقط اینا بهم میگفت پیش برم چه شبا که گریه کروم ولی اخر شد من کنکور انسانی قبول شدم اونم شهر خودم رشته روانشناسی هیچکی انتطارشو نداشت حتی خودم ولی شد
الان به این ارزوم رسیدم ولی هنوزنتونستم با ادمی که لهم کرد کنار بیام چون عمیقن و قلبن دوسش دارم رابطه خیلی بده خیلی ادمو وابسته میکنه ایشالله نصیب گرگ بیابون نشه ادمای بی صفت خدا خودش جواب دل شکسته همه رو بده منم همیتطور من امیدم به خداس که راهی جلو پان بخز کنه
دو سال و خورده ای توی این زشتم شدم قهرمان مامان بابا
شدم خانمدکتر مامانم نمیدونی هروقت جلو بقبه میگه دخترم روانشنلسه و ویف میکنه چقد از خستگیا و اشکایی که اون روزا میریختم راصیم چقد خوشحالم خنده رو لباشاوردم
اینا رو گفتم انگیره بگیری بری جلو
درسته پزشکی و در واقعه تجربی از انسانی سخت تره ولی نشدنی نیس دختر
دستتو بگیررو زانوهات و بلند شو تو میتونی پزشکی قبول شی
به امید اینکه نایپتو یه روز ببینم که پزشکی قبول شدی گل دختر😘