2777
2789
عنوان

عروس بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 1952 بازدید | 84 پست
نه ایشون توقع داشتن مادر شوهرشون یه تلفن و برداره بگه فلانی ما رفتیم خواستگاری انشالله عقد تو راه دا ...

ایشون همون روزی که مادرم رفتن خواستگاری اومدن خونه ما،و کاملا از همه چیز آگاهی داشتن،انتظار داشتن همونطور که مادرم با دختراش صحبت می کنه،مثلا در رابطه با قیافه عروس و وضع مالی خانوادش ،جزئیات رو برای ایشون هم بگه،که واقعا نمیشه،شما فرض کنید قیافه خوبی نداشت،بعد نمیشد که مادرم بد عروسشو به اون یکی هم بگه

گل من عروس فکر نمیکنم عضوی باشه که در هر چیزی باهاش صلاح و مشورت کرد عروس یه عروسه و باید جایگاهشو ...

اصلا منظور من صلاح و مشورت نبود، در حد اینکه مادر شوهرشون یه تماس میگرفت میگفت فلانی ما رفتیم خواستگاری انشالله اگه توافق بشه عقد توراه داریم اماده باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ایشون توقع داشتن مادر شوهرشون یه تلفن و برداره بگه فلانی ما رفتیم خواستگاری انشالله عقد تو راه دا ...

منم منظورم همینه انگار مخفی کاری بهش برخورده،من مادرشوهرم قراره بره خاستگاری چن روز پیش میگف حالا خدا میدونه جوابشون چی باشه گفتم مثبته ان شالله خوشبخت میشن...(دخترو پسر پسندیدن همو)

در همین حد مادرتون اطلاع میدادن گله ای نمیشد...

خدایا برای همه نعمت هایت یک دنیا متشکرم🌹🌹🌹
اصلا منظور من صلاح و مشورت نبود، در حد اینکه مادر شوهرشون یه تماس میگرفت میگفت فلانی ما رفتیم خواستگ ...

اونم امادگیشو با نقشه های شومی که در سر داره اعلام میکنه و میگه نقشه های شومم آماده است بریم عروسی را بترکونیم

منم منظورم همینه انگار مخفی کاری بهش برخورده،من مادرشوهرم قراره بره خاستگاری چن روز پیش میگف حالا خد ...

آخه در همین حد هم بهشون گفتن،گفتن رفتیم خواستگاری و انشالله ادامه ی کارا برای بعد صفره

حالا شما بگید چه کنیم باهاش،حتی اگر مادرمم بره مطمئنم اون نمیاد،فقط میخواد برای بار سوم مادرم بشوره بذاره اونور،

برادرم که رفته دعوتش کنه گفته چرا مادر من بیاد اینجا، خوب تو بیا خونه ما،و اون گفته چون ما (خواهر شوهرا)تو خونه هستیم نمیشه و میخواد تنهایی با مانانم صحبت کنه،میدونه که ما از مامانمون طرفداری میکنیم چون خیلی سادس،و میخواد تنها قشنگ بشور بذارش اونور

خب این دیگه مشخصه مادر سوهرت ازوووون مادرسوهراست

حالا خواهر شوهرم با فامیلاشون میگن مظلومه، بی سرو زبونه، مشکل بزرگی ک دارن اینه ک زیاد در مورد همه چیز پنهان کاری میکنن،بعدم فقط پسراشو در جریان میذاره عروس و حساب نمیکنه، بخاطر همینم هست که 5 تا عروساش هیچوقت دور و اطرافش نیستن،با این اخلاقشون همه رو دلخور کرده همه فرارین ازش کینه گرفتن، هر عملی را عکس العملی است دیگه، از قدیم گفتن بزرگتر محبت کنه تا کوچیکتر احترام بذاره، بخدا زبون خووووش مار و از لونه میکشه بیرون، بزرگتری کردن بلد نیستن

منم خودمو میذارم جاش ناراحت میشم 

نمیدونم چرا خیلی خانواده ها فکر میکنن عروس بزرگتر دشمن و حسوده 

ولی خب با اینکه مادرتون برن معذرت خواهی مخالفم 

شعور داشته باش😐 همین! هیچکس از بی شعوری خیری ندیده !! 

بعد جالبه عروس ما خودش خیلی پنهان کاره

هر چی میشه میگه به بقیه نگید

حتی برادرم میخواست بره کربلا به مادرمم نگفت

بعد برادرم زنگ زده بود و اتفاقی یه روز قبلش فهمیده بود که برادرم میخواد بره،وگرنه نمی گفت بهمونم

حالا خواهر شوهرم با فامیلاشون میگن مظلومه، بی سرو زبونه، مشکل بزرگی ک دارن اینه ک زیاد در مورد همه چ ...

بعد شانس ما با این عروسمون ،ده سال که از گل نازک تر بهش نگفتیم،انقدر هممون احترامشو داشتیم،آخرش هم اینجوری میذاره تو کاسمون

بعد شانس ما با این عروسمون ،ده سال که از گل نازک تر بهش نگفتیم،انقدر هممون احترامشو داشتیم،آخرش هم ا ...

یکم حسودیش گل کرده برای اینکه کدوت نشه برادرت به بهانه ای خانمشو بیاره خونه مادرت و شما دخترا نباشید تا رفعو رجوع کنن

خدایا برای همه نعمت هایت یک دنیا متشکرم🌹🌹🌹
یکم حسودیش گل کرده برای اینکه کدوت نشه برادرت به بهانه ای خانمشو بیاره خونه مادرت و شما دخترا نباشید ...

برادرم چند روز پیش اومده خونه ما میگه مامان بیا خونمون و رسما دعوت کن برای شیرینی خورون

بعد ما برادرمو فرستادیم تا خودش دعوت کنه،عروس هم بهش گفته نه مامان باید بیاد، و برادرمم برگشته گفته مامان ۱۰ دقیقه بیاد و بره

یعنی رسما بره برای کاری که نکرده و حرفی که نزده اونم با ۶۰ سال سن معذرت خواهی کنه

شما عروستون و بهتر از ما میشناسید اگه میدونید الان سر این موضوع ناراحت شده و قبلا اخلاقش خوب بوده، چی بهتر و قشنگتر از اینکه الان دلش و به دست بیارید شده با یه حرف قشنگ شده با یه کادو، 

ولی اگه اخلاقش کلا بده و حسوده و سر هر چیزی قهر میکنه در حد یه تماس بگیرید و بهش بگید...جان ما نمیدونستیم ناراحت شدی، بابتش متاسفم، ما دوست داریم توی مراسممون باشی کنارمون باشی فکراتو بکن اماده باش اگه شد حتما بیا، 

اینطوری بگید