2777
2789
عنوان

عروس بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 1952 بازدید | 84 پست

عروس بزرگا معمولا توقع دارن خانواده شوهرش در این مواقع بهش احترام بذارن و تبادل نظری یا مشورتی باهاش بکنن مخصوصا اگر عاقل باشه،خب شما میگی شوهرش بهش اطلاعات میداده ،نه مادرشوهر یا خواهرشوهرش...من فک میکنم عروستون دلخوره اما احتیاجی به رفتن مادرتون نیست ...فقط مادرتون بگه جایگاه شما به عنوان عروس بزرگ سرجاشه مگر خودت بزرگیتو خراب کنی...اگر نمیخاستم چیزی بگم شوهرتو در جریان امورات نمیذاشتم...سوتفاهم شده (ایشون فکر کرده شما نادیدش گرفتین)

خدایا برای همه نعمت هایت یک دنیا متشکرم🌹🌹🌹
اخه زشته اول کاری کینه کدورت پیش بیاد براهمون میگم راستی اسی مگه مامانت به عروستون چی گفته که می ...

بخدا چیزی بهش نگفت،اصلا مامانم از اون زنایی نیست که حرف تند به کسی بزنه،اون همینجوری داشت میازوند و میگفت من چشمم شوره که به من نگفتید و ...مامانم دید کاری نمی تونه بکنه و اون قانع نمیشه گفت هر جور خودت راحتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروستون عضوی از خانواده محترم شماست، باید خودتون در جریانش میذاشتید، خب پنهان کاری کردید ازش قبول کنید و حق بدید ناراحت باشه، ضمنا نحوه ی برخورد شما با عروس خانواده سطح شخصیت و شعور خانواده تون و نشون میده، پس از اول جبهه درست نکنید، باعث کینه کدورت نشید

برادرم میگه اگر زنم نیاد ما هم نمیایم

ی چیزی بهت میگم گوش کن اکه حالا مادرت بره خونه ش مطمعن باش ازین بعد به هر بهانه ای این کارشو تکرار میکنه وعروس جدیدتون ازاون یاد میگیره وکار مادرت فقط میشه معذرت خواهی از عروس ها

برادرتون که دیگه شما رو میشناسه واقعا من جای شما باشم از اون خیلی خیلی ناراحت میشم 

بگو تو که مارو میشناسی،مادرمون رو که میشناسی چرا داری این رفتارها رو میکنی 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

اگه از الان هی از قهر کردن و رفتن آبروتون بترسید مدام بازی سرتون در میاره بیخیالش بشید فوقش خانواده عروس جدید میفهمن ایشون قهره .

ولی اگه واقعا حق با عروستونه هر چی زودتر از دلش دربیارید کنار هم خوش باشید قشنگتره چون دارید عروس جدید میارید دلخوریش چند برابر میشه و شروع میکنه ب مقایسه وضعیت بدتر میشه

ی چیزی بهت میگم گوش کن اکه حالا مادرت بره خونه ش مطمعن باش ازین بعد به هر بهانه ای این کارشو تکرار م ...

اتفاقا چند روز قبلش مامانمو کشونده برده خونشون و گلایه برادرمو به مادرم کرده،که نمیدونم پسرت صبحا میره با گوشی توی بورس کار میکنه  و من یه روز خوش ندیدم و ......  و حسابی مامانمو دغ داده

عروس انقد بی ادب!!!!!! یه مادر باید بره از یه عروس ک جای بچه شو داره عذر خواهی کنه!!!!!!!!

چه اشکالی داره؟  بخشش از بزرگانه، ضمنا بزرگتری ک فقط به سن و سال نیست به بزرگتری کردن و صلح و صفا دادنه، ایشون با اینکارشون هم دوتا جاری و از اول باهم بد نمیکنن هم دوتا برادر و از همدیگه دلخور!  در اصل بزرگتری میکنن

اتفاقا چند روز قبلش مامانمو کشونده برده خونشون و گلایه برادرمو به مادرم کرده،که نمیدونم پسرت صبحا می ...

اون میدونه که مادر شما آدمی نیست که تند رفتار کنه به همین خاطر ازین راها وارد میشه که مادر شمارا بجزونه

چه اشکالی داره؟  بخشش از بزرگانه، ضمنا بزرگتری ک فقط به سن و سال نیست به بزرگتری کردن و صلح و ص ...

اینی به حرفیه

ولی بنظر من زنگ زدن مادر کفایت می‌کرد 

جتما باید ماشه بره اونجا

اینی ک من دارم میبینم از الان داره حسادت میکنه 

والا ما عروس دیریم ذوقش برا عروسی برادرشوهر ش بیشترز خواهر دوماد بود

اینا بهانه ست عزیزم