2777
2789
عنوان

عروس بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 1952 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چرا دروغ بگن ضایع س  بگن دعوت کردن نیومدن  اصلا شایدکسی سراغش نگیره  قطعا هیچ ...

اخه زشته اول کاری کینه کدورت پیش بیاد براهمون میگم

راستی اسی مگه مامانت به عروستون چی گفته که میگه توهین کرده؟

ول کنید بود نبودش فرقی نداره خجالت نمی‌کشه توقع دارم بزرگتر بره خونش معذرت بخواد حسودی به جاری شروع ...

اخه کل فامیلو دعوت کردیم،دفعه قبلی هم که نبودن ،خانواده عروس پرسیدن و سراغ گرفتن،مامانم یه جوری سر همش کرد،ولی الان چی بهشون بگیم؟بگیم برادر داماد نیومده

عزیزم همیشه اون عروسی که نازشومیکشی پرو میشه بعد ها اون یکی عروسم بی ادبی این و در جواب نازکشیدنای بقیه رو میبینن میگه منم مثل این رفتار کنم 

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍

شما رو نمیدونم ولی من برادرشوهرم زن گرفت خدا به سر شاهده نه زنگ زدن نه خبر گرفتن هیچچچچچچی بقیه بودن ها ولیما انگار غریبه بودیم موقع عروسی برادرشوهرم دقیق دو روز قبل عروسی زنگ زده بیشعور پس فردا  عروسیمه باز چی بقیه از دو هفته قبل خبر داشتن 

منم گفتم تو یه روز من برم ارایشگاه لباس بخرم چکار کنم من که نمیام مبارکت باشه 

فقط شوهرم یکی دو ساعت رفت کادوشو داد و برگشت که نگن بخاطر کادو نیومدن 

البته اینم اضافه کنم بخدا بعد از عقد مفصل دعوتشون کردم و پاگسا و کادو ووووو ولی حیف 

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر   
برادرم میگه اگر زنم نیاد ما هم نمیایم

یکی از این برادها منم دارم الکی بهانه درست کردن نه عروسی داداشم امدن نه عروسی من ؛انشا الله زنده باشن وخوش ولی نبودش هیچ احساس نمیشه از بس بی محبت وعقده ای هستند غصه نخور عروس جدید هم اگه فهم وشعور داشته باشه درک میکنه چه مشکلی هست نیاد ؟؟؟

مگه دنیا به اخر میرسه

خداوند ساکتر از ان بود که انتظار داشتم😔😔

نمیدونم چرا در مورد مسئله ایی که اصلا بهش ارتباط نداشته تا این حد واکنش نشون داده 

به برادرت بگو به داداشت پیام بده فقط بگه تو برادرمی انتظار دارم تو چنین مواقعی کنارم باشی دیگه خودت هر طور صلاح میدونی