2777
2789
عنوان

عروس بی ادب

1952 بازدید | 84 پست

سلام،دوستان راهنمایی کنید.

برادرم در شرفه ازدواج،هفته پیش خانواده همسرشو دعوت کردیم ،زنگ زدیم اون یکی عروسمون که اونا هم بیان،هر چی از دهنش در اومد به مادرم گفت که شما به من نگفتید عروس درست کردید و .....در حالی که برادرم از اول اونو در جریان همه چیز گذاشته بود و ما هم میدونستیم که دیگه چیزی بهش نگفتیم

عروس بشدت بی منطقیه و هر چقدر مادرم سعی داشت قانعش کنه ،نشد و مامانم گفت هر طور خودتون راحتید،اون شب هم نیومدن

حالا آخر هفته شیرینی خورون داریم و گفته ما نمیایم

و برادرم شخصا رفته دعوت کرده و اون گفته مادرتون به من توهین کرده و ما اصلا نسبتی با هم نداریم و ...و مادرتون باید بیاد خونه ما تا با هم حرف بزنیم(مامانم بره معذرت خواهی😳)

نبودشون تو مراسم خیلی بده و از طرفی اگر مامانم بره خیلی شخصیتش خورد میشه

شما بگید ما چیکار کنیم باهاش؟

خدا شاهده که مامانم زن بشدت ساکت و آرومیه و هیچی بهش نگفت چون که خودم پیشش بودم فقط گفت هر طور خودت راحتی

به برادرتون بگید بیاد 

حضور خانمش با این سطح منطق ضروری نیست 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا برید ولی نه بعنوان عذرخواهی، اون الان حسودیش بشدت گل کرده نیاز داره نازشو بخرید

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
ای بابا. داره میترکه از الان؟ ولش کنید نیاد مراسم فوقش به مهمونا بگید مریضه یا یه بهونه دیگ

نه چرا دروغ بگن

ضایع س 

بگن دعوت کردن نیومدن 

اصلا شایدکسی سراغش نگیره 

قطعا هیچ عروسی سراغ جاریشو نمیگیره😏

اینا بهانس.خیلیا اینطورین دنبال بهانن قبل عروسی برادر... چون میدونن باید کمک کنن تو مراسم و کادو بدن و حتی اگر داماد قرض بخواد بهش بدن. به یه بهانه میکشن کنار. واسه ما هم اینطوری شد.کادو رو پیچوندن تو فشار شدید مالی هم در حد ۱ میلیون قرض به همسرم ندادن.بعد از مراسما اشتی کردن‌ الان ما فرت فرت بهشون کادو میدیم. تولد بچه هاشون. سوغات گرون و ...

بعضیا چقدر حساسن ،چقدر زود ناراحت میشن و چقدر زودتر از کوره در میرن،واقعیت اینکه عروستون به فرصت احتیاج داره تا با این مسئله که خودش تو ذهنش درست کرده کنار بیاد ،این زمان بهش بدید ،بزارید اروم بشه و از حساسیتش کم بشه ،ولی اگه اصرار و پافشاری بیشتر کنید بیشتر میرنجید 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

بوی حسادت میاد...........بهانه کرده که نیاد....................نباشه مگه چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......