2777
2789

حس میکنم یکم خز شده کنار لب بهتره

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین! اونایی که توی صورت شون تغییر ایجاد میکنند(عمل های رایج زیبایی منظورم نیست) منظورم پرسینگ و تتو و جراحی های عجیب غریب برای خاص شدن قیافه شون‌ هست.

این آدما معمولا نرمال نیستند . اگه اینکار رو بکنی همچین تصویری از خودت نشون میدید 

شاید اصلا افسردگی بعد زایمان داری که فکر می‌کنی با همچین چیزی حالت بهتر میشه و شاید لازم باشه بری روانشناس 

ببین! اونایی که توی صورت شون تغییر ایجاد میکنند(عمل های رایج زیبایی منظورم نیست) منظورم پرسینگ و تتو ...

مثلا تو خیلی نرمالی؟همه تاپیکات ایراد گرفتن و انتقاد های بیخوده،مثلا ینی چی نباید کسی با تلفنش ت اتوبوس صحبت کنه،ینی چی اون خانمه ریمل بی کیفت زده باید خوبشو میزد خب نداره اصن داره حال میکنه اونجوری،یا مشابه این حرفا ( قبل جواب دادن ی سر رفتم چک کردم تا ببینم واقعا طرز فکرت در چ حده )

بنظرم برو تراپی برو تا دیرنشده

آره منم ازین آدمای غیرنرمالم تازه پیرسینگ ت صورتم زدم اونم 4 تا،گوشامم 13 تا پیرسینگه،اره تتو هم دارم اره من غیر نرمالم ولی تاحالا نگفتم چرا بقیه استایل بد میزنن یا لوازم ارایش بی کیفیت میزنن حتی توی ناخواگاهمم همچین حرفایی نمیاد چ برسه بیانش کنم،آخه هیچ چیز بد و زشتی ت دنیا وجود نداره 

لطفا قبل حرف زدن زبونتون رو چندبار توی دهانتون بچرخونین

ببینید اگ کسی همچی حرفی بزنه بهتون چ حالی میشین

من ک تا میتونم انرژی مثبت میدم و خوشحالم 🌱

قضاوت کنین تا کارما ب زودی یقه تونو بچسبه 👌🏻🤲🏻

برای قانون جذب پیج zehn_ghavi0@ رو توی اینستا فالوکن
مثلا تو خیلی نرمالی؟همه تاپیکات ایراد گرفتن و انتقاد های بیخوده،مثلا ینی چی نباید کسی با تلفنش ت اتو ...

آره واقعا غیر نرمالی که رفتی دونه دونه تایپیک های منو خوندی که مثلا ایراد پیدا کنی و به قول خودت قضاوت کنی

و اینجا بیانیه صادر کنی

من حوصله ام نکشید تا ته مطلبت رو بخونم فقط فهمیدم چندبار به خودت گفتی غیرنرمال 

آره واقعا غیر نرمالی که رفتی دونه دونه تایپیک های منو خوندی که مثلا ایراد پیدا کنی و به قول خودت قضا ...

ی روز ب حرفم میرسی...بای😊👋🏻

برای قانون جذب پیج zehn_ghavi0@ رو توی اینستا فالوکن
مثلا تو خیلی نرمالی؟همه تاپیکات ایراد گرفتن و انتقاد های بیخوده،مثلا ینی چی نباید کسی با تلفنش ت اتو ...

عزیز پیرسینگ ابرو زدی مراقبتاش چیاس بهم میگی میخام بزنم لطفا کمکم کن

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولدمهو خدا دوباره تورا جمع و جور خواهد کرد؛چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.🎑رنج آدم را نمی کشد، بی معنایی میکشد.نیچه به ما میگوید اگر چرای زندگیمان را پیدا کنیم هر درد میتواند بخش رشد و شکل گیری مان شود؛رنج تبدیل به آینه ای برای دیدن خود واقعی میشود؛شاید معنا ساختنی است، از زخمها و روزهای سخت.🦋سرنوشت این است که هیچگاه نمیتوانم به گذشته برگردم تا اتفاقات رخ داده را عوض کنم، ولی دستکم میتوانم تکلیف زمان حال را مشخص کنم و آیندهای جدید بسازم.باید به جایگاهی برسم که کوچکترین حسرتی از روزهای گذشتهام نداشته باشم!💌روی هیچکس حساب باز نکنیدوقتی پا به تاریکی میگذاریدسایه ی خودتان هم شما را ترک میکند...✒️اگه از من بپرسی، می گم تموم پختگی ها و بالغ شدنا از یک جدایی شروع می شه؛ جدا شدن از یک عشق، جدا شدن از یک امنیت، جدا شدن از یک قدرت، جدا شدن از یک وابستگی، جدا شدن از هرچیزی که فکر می کنی بدون اون پوچ می شی. جدایی ها اتفاق می افتن تا بهت یاد بدن که بدون هیچ چیز پوچ نمی شی. تا یاد بگیری تو فرا تر از اتفاقات بد زندگیت هستی، و همیشه چیزایی هستن که بهت معنا بدن. تا تجربه کنی و قوی تر بشی. تا خودتو پیدا کنی و بدونی همیشه راه هایی هستن که انتظار قدمات رو می کشن و دنیات اونقدر بزرگ هست که تو چهارتا اتفاق بد خلاصه نشه.💛