2777
2789
عنوان

چطور ممکنه ؟

636 بازدید | 21 پست

چطور ممکنه همسرم انقدر خوب باشه اما مادرش انقدر پست ؟؟

من حدود سه ماه پیش یه سقط داشتم و الان تو اقدامم امروز فهمیدم خواهر شوهر کوچیکم که یه سال از من کوچیک ترا بارداره مادرش زنگ زد بهم گفت ببین دخترم حاملس خجالت بکش تو که همش و بخور و بخوابی یا نمیشه از اون باشگاه بی صاحاب جمعت کنی  یه بارم که حامله شدی نتونستی نگه داری میگفت تازه یه سالم از تو کوچیتره و اگه تا آخر سال حامله شدی که هیچی وگرنه برای پسرم زن میگیرپم من آدم بی زبونی نیستم ولی اون لحظه شک بودم هیچی نتونستم بگم قطع کرد 

به شوهرم گفتم میگه مامانم خودش رو داره بی احترام میکنه خودت رو ناراحت نکن خودم درستش میکنم ولی من واقعا دلم شکست و از عصر تا حالا دارم اشک میریزم آخه من همش ۲۱ سالمه اصلا حالا دوست نداشتم بچه دار شم ولی شوهرم عاشق بچه ست به خاطر اونه 

حالا به نظرتون من چکار کنم‌ خودم زنگبزنم و باهاش دربیفتم یا بذارم شوهرم به حسابش برسه؟

بی صبرانه منتظرتم آروانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم خدا جواب دل شکسته تو رو ب خاهرشوهرت نده و بتونه بچشو صحیح و سالم دنیا بیاره...

خواهرهای شوهرم دو تایی شون ماهن من هرگز اونا رو نفرین نمی کنم بلکه از خدا میخوام بچس سالم و صحیح بدنیا بیاد

بی صبرانه منتظرتم آروانم
کاش همون لحظه جوابشو می‌دادی الان زنگ بزنی میگه معلوم نیس کی پرش کرده بگو شوهرت جوابشو بده 

بخدا شوک شدم اخه من همش ۲۱سالمه یه ساله ازدواج کردیم دیر نمیشه که نمی دونم چرا انقدر نوه دوسته

بی صبرانه منتظرتم آروانم
خواهرهای شوهرم دو تایی شون ماهن من هرگز اونا رو نفرین نمی کنم بلکه از خدا میخوام بچس سالم و صحیح بدن ...

انشالله که شما هم به سلامت و با شادی بچه دار بشی

خودت به هیچ عنوان خودتو کوچیک نکن که حرفی بزنی،بذار شوهرت خدمتشون برسه

اگه دوباره موردی پیش اومد هم به نظرم تا جای ممکن حرفی نزن چون آخرش سر تو خراب میشه همه چی

انشالله که شما هم به سلامت و با شادی بچه دار بشی خودت به هیچ عنوان خودتو کوچیک نکن که حرفی بزنی،بذا ...

ممنونم عزیزم 

پس خوب کردم که چیزی نگفتم

بی صبرانه منتظرتم آروانم
بخدا شوک شدم اخه من همش ۲۱سالمه یه ساله ازدواج کردیم دیر نمیشه که نمی دونم چرا انقدر نوه دوسته

میدونم عزیزم الان سنی که باید ازش نهایت لذت و ببری 

من یادمه یکم مشکل داشتم برای بچه دار شدن انقد حرف شنیدم 

آخر سر مادرشوهرم دستشو محکم زد رو سینش گفت اگه حامله نشی خودم طلاقت میدم غافل از اینکه من حاملم و خودم خبر ندارم

بعد میگن چرا با مادرشوهرت سردی بخدا دلم صاف نمیشه 

ما خود شکسته ایم چه باشد شکست ما
بیخیالش مهم شوهرته ک پشتته

اره خوب  ولی مدام میخواد منو اذیت کنه 

شوهرم وقتی دید گریه میکنم گفت اگه گریه کنی جدی جدی میرم زن میگیرم تا برام بچه بیاره بدبخت از خونه بیرونش کردم چند ساعت الان اومد  

بی صبرانه منتظرتم آروانم
میدونم عزیزم الان سنی که باید ازش نهایت لذت و ببری  من یادمه یکم مشکل داشتم برای بچه دار شدن ا ...

بخدا سخته من هنوز خودم بچم‌اما دوست نداشتم دل همسرم رو بشکنم همسرم خودش هم ۲۸ سالشه همش ولی هوله یکم  

عزیزن حق داری من کامل درکت میکنم 

بی صبرانه منتظرتم آروانم