2821
2789
عنوان

هفته ۱۵ 🍑🌼

170 بازدید | 13 پست

وارد هفته ۱۵ شدم 

تخت تخته شکمم حتی یه کوچولوعم جلو نیومده هی میرم جلو اینه لخت میشم میبینم صاف صافه 😑برا چی اینجوریه همه میگن از هفته ۱۲ احساس میکردن خودشون رشد داشته شکم . 

برای شما از کی اومد جلو؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از هفت ماهگی ، یادمه رفته بودم لباس زیر بخرم اون موقع 6ماهه بود بچم بهش گفتم باردارم خیلی تعجب کرد گفت پس چرا شکم نداری   

ولی الان با اینکه حامله نیستم بچمم بزرگ شده اندازه یه 9ماهه شکم دارم 

از هفت ماهگی ، یادمه رفته بودم لباس زیر بخرم اون موقع 6ماهه بود بچم بهش گفتم باردارم خیلی تعجب کرد گ ...

عزیزم هیچی هیچی ؟ صاف صاف ؟ 

چون بعضیا منظورشون از بزرگ نشده اینه که بزرگ شده ولی کم بررگ شده 

عزیزم هیچی هیچی ؟ صاف صاف ؟  چون بعضیا منظورشون از بزرگ نشده اینه که بزرگ شده ولی کم بررگ شده& ...

ببین خیلی صاف ، من همون لباسای قبلیمو میپوشیدم جلوشونم کامل بسته میشد 

البته همه میگفتن قدت بلنده به خاطر اونه شکم نداری 

قدم 168

ببین خیلی صاف ، من همون لباسای قبلیمو میپوشیدم جلوشونم کامل بسته میشد  البته همه میگفتن قدت بل ...

چقدر عجیب من بچه قبلیم از هفته ۱۱ یکم زیر دلم سفت شد قلمبه شد ولی این یکی نه نمیدونم چرا 

حتی سفت نشده نرم نرمه گاهی فکر میکنم حامله نیستم 😂

چقدر عجیب من بچه قبلیم از هفته ۱۱ یکم زیر دلم سفت شد قلمبه شد ولی این یکی نه نمیدونم چرا  حتی ...

دکتر رفتی ؟ احتمالا جنسیتش با قبلی فرق داره 

داری یه حاملگی متفاوت رو تجربه میکنی 

دکتر رفتی ؟ احتمالا جنسیتش با قبلی فرق داره  داری یه حاملگی متفاوت رو تجربه میکنی

یک دختر دارم یک پسر 

این یکی هنوز نمیدونم احتمال دادن دختره ولی دوتا قبلی هردو از همون ۱۱-۱۲ درومد شکمم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792