2777
2789

سلام دوستان حالم خیلی بده سراین وسواس لعنتی خیلی آشفته ام حس راحتی باخودم وخونه م ندارم حس میکنم همه جاکثیفه ممکنه بهم بچسبه درحالی که دائم توتمیزکاری ام 

من رو دستشویی وسواس دارم از بچگی 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط باید بی خیال باشی و به فکرایی که میاد تو ذهنت اهمیت ندی

بخدانمیتونم امروزمامانم اومده بودکمک اونم بزور اجازه نمیدادم.تامیخاست بره یجایی روتمیزکنه آشفته میشدم حالم خیلی بده

شماکه دست خودته فرداشروع کن نوبتی همه جاروتمیزکن

ب خدا اصلا حال ندارم بدنم کشش نداره 

فقط دسشویی دوست دارم تمیز باشه 

نه اینکه زن کثیفی باشما نه ولی خب زن تمیز و نمونه خانه داری نیستم اصلا در حد خیلی معمولی تمیز میکنم

ب خدا اصلا حال ندارم بدنم کشش نداره  فقط دسشویی دوست دارم تمیز باشه  نه اینکه زن کثیفی ب ...

شایدم کم خونی.مامانم هفته دیگه میخاددیسکش روعمل کنه ماشالله مثه فرفره کارمیکردبزورگفتم پاشوبروخونت

وسواس از ناحیه شیطانه برای اذیت ما ذکر لااله الاالله زیاد بگو

واقعا خیلی اذیتم تصمیم گرفتم برم روانپزشک داروبنویسه ازیه ورم میگم شایدخوابالوبشم میل جنسی هم کم میکنه داروهابخداموندم چیکارکنم

واقعا خیلی اذیتم تصمیم گرفتم برم روانپزشک داروبنویسه ازیه ورم میگم شایدخوابالوبشم میل جنسی هم کم میک ...

این آیت الله بهجت گفته وقتی ذکر زیاد بگی شیطان بهت نزدیک نمیشه و و سواست از بین میره