2777
2789
عنوان

مراسم زار

448 بازدید | 13 پست

کسی انجام داده یا چیزی در موردش میدونه؟

تو تاپیکای قبلیم گفتم مشکل س.ح.ر و ج.ن زدگی هست و بشدت اوضاع و بهم ریخته کسی که روحانی و قدر باشه میشناسید؟ خواهشا اگه میشناسید معرفی کنید گره از کارم باز کنید ایشالا به حق علی خدا گره از همه کاراتون باز کنه صلوات میفرستم براتون عزیزای دلم🌹😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره برای طلسمات سنگین و ج.ن گیری جنوب کشوره

نرو بابا این چیزارو به جاش میتونی زنگ بزنی مراجع راجب علائم و مشکلی که داری صحبت کنی راهنماییت کنن

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓
اره برای طلسمات سنگین و ج.ن گیری جنوب کشوره

زنگ بزن به حرم راهنماییت میکنن 

شماره تلفن 05112020 حرم مطهر امام رضا(ع) برای پاسخگویی به سوالات شرعی و شماره تلفن 05112220 برای پاسخگویی به شبهات دینی شبانه روزی آماده فعالیت هستند.

نرو بابا این چیزارو به جاش میتونی زنگ بزنی مراجع راجب علائم و مشکلی که داری صحبت کنی راهنماییت کنن

زنگ زدم دفتر سیستانی و مکارم گفتن توهمه چهارقل بخون گفتم یعنی یکنفر نباید باشه که شما بشناسید به امثال من معرفی کنید

زنگ زدم دفتر سیستانی و مکارم گفتن توهمه چهارقل بخون گفتم یعنی یکنفر نباید باشه که شما بشناسید به امث ...

خب حتما هست دیگه اونا علم و تخصصشو دارن

ببین حرز امام جواد اصل بگیر ببند به بازوت

نیازی نیست بری دنبال اینجور چیزا نماز اول وقت بخون سوره بقره هرروز بخون و صوتشو گوش بده

خب حتما هست دیگه اونا علم و تخصصشو دارن ببین حرز امام جواد اصل بگیر ببند به بازوت نیازی نیست بری د ...

چندماهه درگیرشم درست بشو نیست کلا از زندگی ناامید شدم😭😭😭