2777
2789
عنوان

یه لحظه میاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14 بازدید | 51 پست
اخه بعضی از دخترا هم از نظر هیکل و هم عقلی بزرگتر از سنشون هستن اما این یکی دیگه همه چیزش هم کوچیکه فاطمه جان, بعدش هم توی بعضی خانواده ها اینو.میپسندن اما برای ما اصلا ملموس نیست

خدایا کمکم کن... خدایا فرزندم خوشبخت باشه همیشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینکه دختر 14 ساله فکر شوهر باشه یعنی عقلش رشد بیشتری داشته؟ از سنش جلو بزنه میشه عاقل!
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
بیچاره دخترک من اگه همچین خانواده ای داشتم تا عمر دارم نمیبخشیدمشون این جنایته که بچه نه چیزی از دختر بودنش میفهمه نه از شور و شوق نوجوونی نه از زن و همسر بودن , نه از مادری نه از درس و پیشرفت
من اگر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب/مستحق بودم و این ها به زکاتم دادند
خب بعضی پدر و مادرها کلا دختر میارن که از اول با نیت همسر شدن و مادر شدن و زود شوهر دادن بزرگش کنن همه تربیتشون هم در اون راستاست بعضی دخترا برای اهداف بزرگتری تربیت میشن و پدر و مادراشون خیلی مراقبت میکنن بیچاره دخترایی که تو خانواده هایی به دنیا میان که براشون ازدواج کودکان ارزشه اون دختر بدون اینکه بخواد تو اون مسیر قرار میگیره ظلمه والا
من که 21سالگی ازدواج کردم الانم23-24 دارم باردارم در کنار اینکه احساس خیلی خیلی خیلی خوشبختی میکنم از ازدواجم اصلا پشیمون نیستم و از انتخابم خیلی راضیم گاهی میگم کاشکی چند سال دیگه ازدواج میکردم با وجودی میدونم همسن و سالام دوست دارن جای من میبودن و ازدواج میکردن
یه دوستی دارم متولد 75 گاهی ازش خواستگاری میکنن مامانش میگه خوبه دیگه یه عروسکم میدیم دستشون دوتایی باهم بازی کنن این از پس زندگی خودشم برنمیاد حالا میخواد مسولیت شوهرداری و بچه داری بیاد گردنش ولی واقعا بعضی دخترا زود میتونن زیر بار این مسولیت برن
اهداف بزرگ یه خانم دکتر, یه خانم مهندس, یه استاد دانشگاه هرگز تو سن 13 سالگی ازدواج نکرده این خانم هایی که سنشون موقع ازدواج 12_13 هست نهایت نهایت یه دیپلم میگیرن و خونه دار میشن هدف بزرگ برای خانواده های مختلف فرق داره البته