2777
2789
عنوان

پریود

146 بازدید | 14 پست

بچها من پریودم هی ۴روز۴روز جلو میاد مثلا ماه پیش۲۷الان ۲۳الان چن ماهی اینطور شده نگرانم چرا بنظرتون بعدشم ببخشیدا خون نسبت ب قبل کمتر میاد مثلا۷روز میومد ولی الان ۳روز میاد دیگه هیچی نیس روز پنجمی یا چهارمی دوبارع میاد دیگه نیس دردشم مث قبل نیس بنظرتون چرا ‌‌..اینو بگم بچه سه سال دارم خودمم۲۳سالمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین من نمیدونم دلیلش چیه ولی منم اینجوری شدم 

رفتم 4 تا آزمایش دادم چکاب کامل آزمایش کامل هورمونی دکترا گفتن هیچ مشکلی نداری ولی من مجردم تاحالا رابطه هم نداشتم توام اگه میخوای مطمئن شی برو آزمایش بده 

شاید چون تو سن کم باردار شدی هم تاثیر داشته باشه نمیدونم 

بعد تو خود ب خود خوب شد؟ چند ماه طول کشید

ماه پیش همش خون لخته های ریز ازم میومد، ببخشید ولی اینجوری بگم کلا میرفتم سرویس یه عالمه خون لخته ازم میومد بیرون اندازه یه بند انگشت که من اون 7 روز و کلا داشتم تو دسشویی زندگی میکردم😂😂این ماه خونریزیم نسبت به ماه قبل یکم قابل تحملتر بود بهتر شده بود ولی جوری دل درد شدم که تو خونه داد میزدم گریه میکردم🥲

کم خون هم هستما ینی از کم خونی هم میشه؟

توی گوگلم سرچ کنی زده دوره پریودی 3 تا 7 روزه اینکه تو 7 روزت بشه 3 روز به این دلیل نیست که مشکل داشته باشی 

یا مثلا همون دل دردت شاید رژیم غذاییت سالم و بهتر شده و اون دل درد نداشتنم یه چیز طبیعیه

توی گوگلم سرچ کنی زده دوره پریودی 3 تا 7 روزه اینکه تو 7 روزت بشه 3 روز به این دلیل نیست که مشکل داش ...

خیلی ممنون گلم بنظرتون نمیخواد دکتر برم دیگه؟چون خسته شدم از دکتر مکتر بسکه الکی فلان جام ک درد میکنه راست میرم دکتر