2789
عنوان

پسر قشنگ

152 بازدید | 12 پست
یه پسره اس تو اداره دوست دارم باهاش حرف بزنم در حد حتی مکالمات اداری .چون از دستم ناراحته که چرا فقط یه بار یه جور خاص نگاهش کردم .

پسر قشنگ بود همش با خودم میگم با خودش فکر میکنه این دختره  با این قیافش چی پیش خودش فکر کرده به من نگاه کرده ناراحتم از خودم حس میکنم طرف مقابلم میگه این اصلا حق نداشت بمن نگاه کنه حس میکنم در مقابل اون خیلی زشت بودم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حس میکنی ناراحت شده یا مطمئنی؟

اوایل اره چون اصلا نگام نمی کرد.  من هم خیلی ناراحت بودم . الان نه حس میکنم دیگه اون حس رو نداره چون من هم هر وقت دیدمش سرم رو انداختم پایین کاری بهش ندارم .ولی دوباره  دوست دارم باهاش حرف بزنم  که ثابت کنم شخصیت من اون آدم  هول نیست اشتباه بود تمام شد رفت

اوایل اره چون اصلا نگام نمی کرد.  من هم خیلی ناراحت بودم . الان نه حس میکنم دیگه اون حس رو ندار ...

نه نکن این کارو 

هرچی بیشتر همش بزنی بیشتر بوش بلند میشه 

من باشم اصلا به رو خودم نمیارم چون اینجوری مطمئن میشه حسی داشتی 

ولی الان که هیچی نیست عادی باش 

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
خودتو کم فرض نکن ..

والا اگر شما هم اون بی محلی رو میدید با خودتون اینجوری فکر میکردید الان هم با خودم میگم طرف حق داشته . من نگاه قیافم میکنی شبیه ۱۶ الی ۱۷ ساله هام طرف حق داشته من زو تحویل نگیره هرچند خودشم ریزه میزه اس ولی صورتش بزرگه حداقل شبیه مرد هست

عادی هستم . عادی نه من میگم شرایط ش پیش بیاد خودم که اینکار رو نمیکنم

بنظر من حتی شرایطش هم پیش اومد لازم نیست خودتو ثابت کنی 

اگه احساس میکنی ازت سره و بهت حس نداره خودتو درگیر نکن 

دراخر هرجور خودت دوست داری

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.