2777
2789
عنوان

شوهرم hpv داره

3337 بازدید | 26 پست

بچه ها من چند ماهه عقد کردم، شوهرم hpv داره ، با منم رابطه جنسی کامل برقرار کرده یعنی باکرگیمو گرفته.. من از قبل میشناختمش ولی بم دروغ گفته بود رابطه جنسی تالا نداشته بعدش اعتراف کرد چند بار داشته.. دیگه منم ازش گرفتمو کار از کار گذشته.. اینجای قضیه بم فشار میاره که به رو خودش نمیاره به من پول بده.. دو بار پول میده اونم وقتی خودم میگم بعد اگه بش بگم به دروغ میگه پول ندارم.. مثلا برای آزمایش hpv بش گفتم ۴ ملیون شد و قرض کردم از خواهرم.. اصلا به روی خودش نیوورد.. تا حالا چندین بارم سر پول باهاش دعوا کردم و بش رک گفتم.. هر موقع هم باهاش دعوا کردم گفته برو کار کن اگه بت فشار میاد یا گفته من همینم.. چیکار کنم؟ طلاق هم بابام منو میکشه اگه بگم یعنی واقعا میکشه.. از طرفی مهریمم فقط ۶۰ تا سکه هس.. هیچی ندارم..

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بابات بفهمه این چه مرضیی داره که لهش میکنخ

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

الان فقط بگم بسوز و بساز، راهی نزاشتی که بگییم اون راه رو برو، من بودم طلاق می‌گرفتم 

لابد با عشق و عاشقی ازدواج کردی که میترسی جدا بشی، وگرنه میتونی پدرت یکی خرجی نامیده پس تو بده بهم بابا

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

چه ادم پر رو عجیبی 

واسه تو خیلییی خطرناکه حتما پیگیر باش 

خودت تنها نرو زنگ بزن بگو بیا دنبالم منو ببر دکتر 

تنها نرو 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

یعنی بابلت بفهمه این چه مریضی ای داره بازم واسش مهم نیست؟ 

🥀 همه رفتند تا زمستان شد خنده ها مردند غصه ارزان شد کو جوانی؟ آرزوها کو؟ رفته ایم از یاد،یادی از ما کو؟ به یاد جوانان وطن ام.