یارا_یارا مدیر استارتر عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 9381 عنوان چرا ترکید؟؟؟؟ 266 بازدید | 27 پست سلام @دختر_گرانبها دسترسی دیگه ای بهتون نداشتمدرخاست هم ندادم ک توی معذوریت قرار نگیریدچرا تاپیک نازنین ترکید؟شما درجریانید؟بمنم بگیدمشکلشون چیه بااین کاربرهم نی نی یارها هم عده ای دیگه😠😠😠😠کفر آدم درمیاد خدایی@nazaniiiinam باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱 1402/06/27 | 21:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 125838 تاپیک نازنین چرا ترکید بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
dokhtar_sahram عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 3198 گلم قفل کن نینی یارا مشکلی ندارن بنده خداها یه عده کلا با خوشی و خوشبحتی مشکل دارن باید تاپیک میزد شوهرم اهل فیلمای ناجوره یا ماه تا ماه باهام حرف نمیزنه یا .....😉 یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم ولی دل به پاییز نسپرده ایم 😌😌. «ناصر عبداللهی»
فلفل_دلمه_سبز عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 41984 در مورد چی بود عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم
مزوزوئیک عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 851 @nazaniiiinam میشه واسه ی دوستم یه فاتحه بخونی؟:)همچو حافظ همه شب ناله و زاری کردیم کای دریغا به وداعش نرسیدیم و برفت..!
یارا_یارا مدیر استارتر عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 9381 تاپیک نازنین چرا ترکید هنگ کردم خداییاومدم ببینم چی شد عکسارو ببینمدیدم😑😑😑😑 باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
dokhtar_sahram عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 3198 هنگ کردم خدایی اومدم ببینم چی شد عکسارو ببینم دیدم😑😑😑😑 الان باز میشه عزیزم قفل کن تاپیکتو یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم ولی دل به پاییز نسپرده ایم 😌😌. «ناصر عبداللهی»
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 125838 هنگ کردم خدایی اومدم ببینم چی شد عکسارو ببینم دیدم😑😑😑😑 متاسفم فقط ی چی یاد گرفتن زرت وزرت گزارش میزنن@nazaniiiiam بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
یارا_یارا مدیر استارتر عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 9381 گلم قفل کن نینی یارا مشکلی ندارن بنده خداها یه عده کلا با خوشی و خوشبحتی مشکل دارن بای ... ایما دیگه خیلی بیمار هستن خداییرحم نمیکنن ب کسی😑خدارشکر دسترسی ب جان و مال همدیگه ندارن وگرن ب تاراج میبردن همه کس و همه چیزوچخبرهههه باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
dokhtar_sahram عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 3198 ایما دیگه خیلی بیمار هستن خدایی رحم نمیکنن ب کسی 😑خدارشکر دسترسی ب جان و مال همدیگه ندارن وگرن ب ... اخ اخ چقدر خوب توصیف کردی👍👍👍 اینحا که مجازیه بچشو نفرین میکنن فک کن چشم دیدن یه بچه که تو ارامش و رفاهه ندارن به اونم حسودی میکنن یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم ولی دل به پاییز نسپرده ایم 😌😌. «ناصر عبداللهی»
یارا_یارا مدیر استارتر عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 9381 متاسفم فقط ی چی یاد گرفتن زرت وزرت گزارش میزنن @nazaniiiiam خو ن دلیلش چیه؟؟؟اگه بدتون میاد ازین کاربر مثلا😁خب چرا انقد پیگیرشیددنبالش میکنید چی میگه کجا میره😪😪😪😪 باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
mana517 عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 514 اون کاربر که تگذکردین تازه عضو شده ۴ساعته عضو شده تاپیک هم نداره، پس مشکل کجاست؟
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 125838 ایما دیگه خیلی بیمار هستن خدایی رحم نمیکنن ب کسی 😑خدارشکر دسترسی ب جان و مال همدیگه ندارن وگرن ب ... مجازی هم رحم نمیکنن بهمخدا عاقبت بخیرشون کنه بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
یارا_یارا مدیر استارتر عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 9381 اخ اخ چقدر خوب توصیف کردی👍👍👍 شمام زخم خورده اید نکنه ازین جماعت😅خدا ب هممون صبر بده باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
دختر_گرانبها عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 35086 ظاهرا نازنین جان با نی نی یار مطرح کردند و نی نی یار باز میکنه .تعجب کردم .این دیگه چه مدل حسادت و تنگ نظری بود😂😂خدا رو شکر اطرافم این دوز از قلب سیاهی ادمها را ندارم دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...